Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nog voor match van vanavond nieuwe coronatests bij Rode Duivels na positieve test Mechele

Rode DuivelsHet zekere voor het onzekere. Nadat Brandon Mechele gisteren al positief testte, moeten nu alle Rode Duivels opnieuw testen ondergaan.  Ze zullen nog voor de wedstrijd van vanavond tegen IJsland worden getest en ook de resultaten zullen tegen de aftrap bekend zijn.

14 reacties

 • Erwin Van Roy

  11 maanden geleden
  Kristof Degros waarom is dat niet essentieel en wat zit je nog te zagen over essentieel dat stadion is al voorbij aangezien we kunnen uit gaan eten of op Café gaan. Maar deze sport mensen oefenen hun beroep uit net zoals jij ook uw beroep uitoefent.
 • Patrick Schepens

  11 maanden geleden
  Ed Moon, is niet in elk bedrijf zo. Ik ken een bedrijf waar men leidinggevende en bedienden test. Maar mensen op de werkvloer niet.
 • Hans Oxida

  11 maanden geleden
  Uiteraard kunnen voetballers ook positief testen. Die mannen hebben ook een sociaal leven. De eieren die eronder worden gelegd zijn er echter over. Testen à volonté en maar 1 week quarantaine. Leg dat es uit aan de gewone mens. Nieuwe regels omdat het een bruggespeler is? Dan zou ik me als club toch onthouden van die dwaze kritiek op de bond. Corona stopt niet aan de blauwzwarte poort!
 • Kristof Degros

  11 maanden geleden
  En daar gaan de nodige reagentia eraan ... Het is toch triestig. Sport krijg voorrang op anderen ... ongelooflijk. Dit is NIET essentieël. Zelfde als de tour de france.
 • Erwin Van Roy

  11 maanden geleden
  Geens Rik wat u zegt klopt en klopt niet bij een positieve test wordt hij na 1 week opnieuw getest als dat positief is dan blijft hij in quarantaine