BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog geen De Bruyne op groepstraining bij Duivels

Rode DuivelsZoals verwacht nog geen Kevin De Bruyne (29) gisteren op training bij de Rode Duivels, al kwam hij wel een kijkje nemen. KDB volgde voor de derde dag op rij een individueel programma. Pas als de medische cel (vandaag?) groen licht geeft, mag De Bruyne de groepstraining hervatten. En is er misschien nog een kans(je) dat hij meereist naar Rusland. Met z’n cognitieve functies gaat het alvast goed. De Bruyne dolde dinsdag tijdens het nemen van de groepsfoto al met Eden Hazard.

14 reacties

 • John De roo

  2 weken geleden
  Als de Bruyne niet start tegen Rusland zou het wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn voor België. Eerste match verliezen , dan mag er niks meer misgaan.
 • Dirk Dufour

  2 weken geleden
  Er zijn belangrijker dingen dan voetbal in het leven. Trouwens het welzijn van Kevin gaat voor .
 • Steven Du Four

  2 weken geleden
  Dat is inderdaad een serieuze domper!
 • dave janssens

  2 weken geleden
  Wanneer De Bilde van een domper spreekt denk ik onder meer; Heeft die de match tegen de Kroaten wel gezien en 2, wie winst en verlies tegen de Russen godbetert en in een teamsport notabene laat afhangen van 1 speler, net zoals Degryse het vaak en laatste keer deed met dit keer Lukaku, bergt zijn ambities voor eindzege beter meteen op. Daar straalt zoveel onmacht af, en te weten dat De Bilde en Degryse zelf internationale carrières hebben gehad, soms denk ik dat ik dat gedroomd moet hebben.
 • Wendy Vandereyken

  2 weken geleden
  Zal waarschijnlijk een gouden generatie zonder prijs blijven. Die nummer 1 op de FIFA-ranking is leuk, maar het palmares blijft blanco. Een trofee winnen, daar draait het om. Alleen dat wordt onthouden.
 1. De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”
  Play
  Rode Duivels
  14

  De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”

  De handshake mocht weer bovengehaald. Romelu Lukaku (28) en Kevin De Bruyne (29) leidden de Rode Duivels gisteravond eigenhandig naar een 0-2-overwinning in de laatste EK-groepsmatch tegen Finland. ‘KDB’ geeft aan, ‘Big Rom’ werkt af - that’s how it goes. Of hoe ze elkaar blindelings begrijpen, op én naast het veld. “Met Kevin heb ik de beste band.”
 2. Laat het echte EK beginnen: koningskoppel De Bruyne - Lukaku velt ook Finland
  Play
  Rode Duivels
  65

  Laat het echte EK beginnen: koningskop­pel De Bruyne - Lukaku velt ook Finland

  De negen op negen en de groepswinst zijn een feit. Een goal van de onvermijdelijke Lukaku werd nog afgekeurd wegens millimeterbuitenspel, toen Vermaelen kopte en Hradecky in eigen doel devieerde, was het wel prijs. Een EK-entree die kan tellen voor Vermaelen. Wat later kon de VAR het feestje van de o zo heerlijke combinatie De Bruyne - Lukaku niet meer verpesten. Oververdiende 0-2. Laat het echte EK beginnen voor de Duivels. Ze zijn er klaar voor.