EPA
Volledig scherm
© EPA

Niets staat komst nieuwe bondscoach nog in de weg: Leipzig geeft Tedesco vrij (en spaart 1 miljoen uit)

Het laatste struikelblok is weg. RB Leipzig geeft Domenico Tedesco vrij. De Belgische voetbalbond moet geen verbrekingsvergoeding betalen voor zijn nieuwe bondscoach.

124 reacties

 • Gerrit Valkenburg

  2 maanden geleden
  Voor een dubbeltje op de eerste rij 😀
 • Marcel De Maesschalck

  2 maanden geleden
  Voor al diegenen die een Belgische trainer willen. Probeer er eens één te vinden van minder dan 50 jaar en iemand die zich al heeft bewezen. En Wouter Vrancken telt niet mee.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Zich goed laten rollen. Sinds wanneer wordt een ontslagpremie niet in één keer uitbetaald ? Met kan dit spreiden per maand maar dan moet je wel kunnen blijven werken in die functie voor de ganse periode met alle verantwoordelijkheid, rechten en plichten erbij. Stellen dat me je niet meer betaalt vanaf het moment dat je ander werk hebt, dat gaat wel net iets te ver. Is in strijd met alle Europees arbeidsrecht.
 • Géry Mergaerts

  2 maanden geleden
  Awel, deze combinatie gaat aanslaan..!! Succes aan beide heren...!!
 • Daniel Verplancke

  2 maanden geleden
  Misschien net wat we nodig hadden na de (G)ouden generatie. Jonge trainer die via data's een nieuwe jonge ploeg kan opbouwen. Niet veel bewezen zeggen de meesten,wat bewees de Gouden generatie? Op het moment waar het op aankwam altijd net niet.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Hoe hij de Rode Duivels heeft gereanimeerd: een inkijk in de methodes van Domenico Tedesco
  PREMIUM
  7

  Hoe hij de Rode Duivels heeft gereani­meerd: een inkijk in de methodes van Domenico Tedesco

  De weegschaal en het zwaard. In zijn filosofie heeft Domenico Tedesco (37) best wel wat gemeen met Vrouwe Justitia. In tv-interviews voor wedstrijden laat de bondscoach zelden het achterste van zijn tong zien. En ook zijn spelers laat hij graag lang in het ongewisse. Een inkijk in de tactiek van Tedesco. Met welke methodes heeft hij de nieuwe generatie Rode Duivels vooruit gestuwd? En hoe heeft hij ze die energie gegeven?
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.