AP
Volledig scherm
© AP
Tsjechië TSJ
1
EINDE
1
België BEL
 • 50' Goal Lukáš Provod
 • Romelu Lukaku Goal 60'

Niet het gewenste resultaat: Rode Duivels laten punten liggen in Tsjechië

Rode DuivelsGeen zes op zes voor de Belgen. De Rode Duivels raakten in hun tweede WK-kwalificatiematch niet voorbij Tsjechië. ‘t Werd 1-1 na een moeilijke avond in Praag.

16 reacties

 • Andy de Wolf

  10 maanden geleden
  hopelijk wordt die gele kaart van vertongen nog aangeklaagd, want deze verdiende die zeker niet, hij had meer dan duidelijk de bal. en als de ref dan niet weet wat er gebeurd is moet hij zeker geen gele kaart geven. en benny buyst, het is zeker niet omdat januzay bij basken speelt dat hij niet gekozen werd. we hebben spelers genoeg en er zijn altijd goeie die niet mogen meedoen, januzay zal in de toekomst nog genoeg kansen krijgen voor bij de duivels te spelen.
 • Jan Janssens

  10 maanden geleden
  Stel je voor dat de Bundesliga-Tsjechen er waren bijgeweest, alsook de 12e man... Zoals zo dikwijls bij de matchen vd Belgen vroeg ik me af wie nu eigenlijk de nr 1 op de FIFA-ranking was... Het zoveelste bewijs dat die gewoon een lachertje is.
 • john Roderigas

  10 maanden geleden
  niet moeilijk. de radja had het allen opgelost in het middenveld, nu liepen er 4 in elkaars weg en wachten op elkaar.
 • domien deschutter

  10 maanden geleden
  En zeggen dat wales op papier de moeilijkste zou worden... Toch,als je de namen bekijkt van kandidaten voor winst EK en WK, lijkt belgie op papier ook nog steeds her sterkste/aantrekkelijkste/bekendste team
 • Benny Buyst

  10 maanden geleden
  Roberto Martinez is een Spaans politiek spelletje aan het spelen ten nadele van de Rode Duivels :als man uit Catalonie weigert hij een van de beste Belgen in het buitenland, die speelt in het Baskenland namelijk Adnan Januzahj op te stellen,shame on you Martinez,pakt je biezen en verdwijn als bondscoach..