Na vraag van Belgische journalist krijgt Louis van Gaal lachers op de hand, Courtois geïrriteerd: “Altijd hetzelfde met jullie”

Rode DuivelsWat Louis van Gaal vond van België, was een vraag van Belgische zijde op de persconferentie na de vermijdbare nederlaag van de Rode Duivels in Nederland (1-0). Zijn antwoord was veelzeggend en Van Gaal kreeg de lachers op de hand. Bij de Rode Duivels weinig negatieve, laat staan kritische, reacties. “We hebben Nederland gedomineerd”, zei Thibaut Courtois, die zich stoorde aan de dikwijls negatieve houding van de pers. “Het is altijd hetzelfde met jullie.” Ook Roberto Martínez onthoudt dat België “voldoende gecreëerd had”.

84 reacties

 • Vanhoutte Werner

  4 maanden geleden
  Met deze ploeg wordt het een afgang van jewelste.70 % van de opgestelden zit in het land waar ze spelen meer op de bank dan te mogen meedoen. Maar Martinez houdt koppig vast aan deze ploeg. Nederland was beslist niet beter maar Belgie won nog geen enkele prijs tegen 10 toplanden.Het middenveld werd constant overspeelt.Met Vertongen,Meunier en Hazard is het duidelijk over en uit. Dat Virgil van Dijk geen probemen had met de aanvalslinie der Duivels was duidelijk. Maar je moet het willen.zien!
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  4 maanden geleden
  De RD's missen het doorzettingsvermogen van Remco en Wout.Ze mogen hun koersschoenen nog niet kuisen.Balletje opzij of achteruit spelen, dan ben je mentaal niet van staal.Onze 22-jarige WK gaat altijd door tot het gaatje, tot zijn tegenstanders de pijp aan Maarten geven.Dat is topsport, de rest is flauwekul.
 • Francois Lockkamper

  4 maanden geleden
  Heb zelfde wedstrijd als Courtois gezien, we hebben Nederland gedomineerd, maar kwamen niet tot scoren, vond België goed voetballende. Had gemakkelijk 1-6 kunnen zijn.
 • eric sels

  4 maanden geleden
  En toch zijn wij de beste ploeg tenminste als het over de premie gaat die ze eisen zonder ook nog maar één trap re hebben gegeven. Betalen per prestatie zou ik zeggen en fier zijn om voor je land te mogen spelen. Als ik als kleine zelfstandige vroeger ging werken moest ik ook eerst gepresteerd hebben vooraleer ik met mijn rekening mocht afkomen.
 • Karl Huysmans

  4 maanden geleden
  Belgie,een hoop vedetten die van hun eigen denken dat ze goed zijn. Een lege trofeeën kast is het bewijs.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.