Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Na teleurstellend EK is het toch weer aan Tielemans om ploeg te dragen: “Nu dan, Youri?”

Rode DuivelsYouri Tielemans hoopt om een teleurstellend EK in het komende drieluik van zich af te voetballen. Ondanks alles blijft hij hét gezicht van de nieuwe generatie Rode Duivels.

38 reacties

 • joris ghijsens

  2 maanden geleden
  Waarom zou hij nu de ploeg op sleeptouw moeten nemen als Martinez zen oude garde er terug zijn dan is hij weer niet meer goed genoeg zoals zovele jongens
 • willy staes

  2 maanden geleden
  Omdat Martinez onkundig is blijft hij in de ploeg , de lieve vriendjes politiek blijft maar duren in het Belgisch voetbal . Het is tijd dat de media eens het vuur aan de schenen van Martinez legt .
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Er zijn er andere bij die daar ook niet horen en andere die er zouden moeten bij zijn worden zelfs niet geselecteerd of krijgen de kans niet
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Is nog steeds piepjong en hij is ook geen robot. Zijn talent is er dus het zal er binnenkort wel weer uitkomen
 • XAVIER LAMBRECHT

  2 maanden geleden
  Komt niks van in huis.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.