Mulder en Degryse winden er geen doekjes om: “Ja, het EK is mislukt. En ja, ik vrees dat dit onze laatste kans was”

Rode DuivelsMarc Degryse en Jan Mulder spraken zonet in ‘Deviltime’ over de zure uitschakeling van de Rode Duivels in de kwartfinale van het EK tegen Italië. De Squadra won verdiend met 1-2 na een zeer moeilijke match voor de Belgen. “We zijn overklast.”

20 reacties

 • Jeffrey Kruit

  2 maanden geleden
  De Belgen hebben de Bruyne. Maar wij hadden van Basten.
 • JAN VERBANCK

  3 maanden geleden
  Ik denk en hoop dat velen het met mee eens zullen zijn: we gaven ze binnen de 16m veel te veel ruimte. Onze verdedigers gingen er niet op en de Italianen hadden dikwijls alle tijd om mooi aan te leggen. Waar is onze mandekking naartoe? Op een rij gaan staan voor Courteois is niet verdedigen ...
 • Michel Wanquet

  3 maanden geleden
  Misschien ook tijd voor een nieuw.e generatie analisten?
 • Jos Van De Plas

  3 maanden geleden
  Wakker worden, deze gouden generatie ie er geen ze hebben niet gebracht wat er van verwacht werd. De Italianen daarentegen hebben de rode duivels overklast en laten zien hoe het wel moet, met grinta, klasse en overtuiging.
 • Gert Willems

  3 maanden geleden
  Het is over voor martinez en de oude garde vanachter weer mislukt heel België in zak en as als je met zo’n selectie geen finale kan spelen stopt het toch voor enkele van hen. Als je zo in de watten wordt gelegd qua transport met hun speciale vlieger ja man,wat heeft dat weer allemaal gekost en heel België blijft op hun honger zitten bedankt rode duivels die weer te weinig brachten
 1. Ontgoochelend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor België-Tsjechië
  RODE DUIVELS
  5

  Ontgooche­lend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor Bel­gië-Tsje­chië

  Wie zondag de Rode Duivels wil aanmoedigen op de Heizel heeft daar nog alle kans toe. Voorlopig zijn er slechts 20.000 tickets verkocht, wat betekent dat er nog zeker 15.000 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt online tot zondagmiddag 12 uur op de site van de KBVB, een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk om het stadion binnen te geraken. Dat er voorlopig zo weinig enthousiasme is, hoeft niet te verbazen, zo klinkt het bij de voetbalbond. Niet alleen was er net een ontgoochelend EK, vele supporters zijn ook argwanend om in coronatijden grote massa’s op te zoeken en Tsjechië is niet de meest sexy tegenstander.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).