Mulder & Degryse wijten uitschakeling aan aanpak van Martínez: "Die was niet slim, we zijn gebuisd voor dit EK”

RODE DUIVELSDaags na de pijnlijke EK-uitschakeling van de Rode Duivels ontwaken ook Marc Degryse en Jan Mulder met een kater. In hun laatste ‘Ontbijt met Mulder & Degryse’ kijken ze terug op waar het fout is gelopen voor de Duivels en komen ze tot de conclusie: “Het zit er nét niet in voor ons.”

114 reacties

 • jean vaesen

  3 weken geleden
  Hoeveel van de belgische ex topvoetballers die nu mooie praatjes maken, voor, tijdens en na de matchen hebben het al gemaakt tot top trainers ?? Analyses maken voor de camera is heel iets anders dan dat zelfde laten uitvoeren door 11 spelers.
 • françois troch

  2 maanden geleden
  waarom worden die mannen geen trainer, kunnen ze laten zien hoe het volgens hen moet
 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  Zou Mulder zich niet beter eens bemoeien met de bondscoaches van Nederland .
 • Lina Stevens

  2 maanden geleden
  Met Martinez krijg je gewoon een klimaat van vriendjes onder vriendjes (hij houdt zijn favoriete spelers tevreden), het is een handjesschudder die nooit iets echt zegt want over voetbal heeft hij niets te zeggen . Kortom, met Martinez heeft de bond voor een acteur gekozen in plaats van voor een trainer/coach die op de moeilijke momenten de juiste keuzes kan maken. Met Martinez wint deze zogenaamde Gouden generatie nooit een prijs, tenzij misschien die van de Leage of Gentlemen :-)
 • Yves Gysel

  2 maanden geleden
  Dringend nood aan verjonging. Genoeg jonge talenten. Maak daar een ploeg van. Lukaku, De Bruyne, Courtois moeten blijven. Mertens, Chadli, Vermaelen, Vertonghen, Hazard en Co kunnen niet meer mee op dit niveau. Belief in the Process, zou Company zeggen.
 1. Ontgoochelend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor België-Tsjechië
  RODE DUIVELS
  5

  Ontgooche­lend EK en nog argwaan door corona: voorlopig slechts 20.000 tickets verkocht voor Bel­gië-Tsje­chië

  Wie zondag de Rode Duivels wil aanmoedigen op de Heizel heeft daar nog alle kans toe. Voorlopig zijn er slechts 20.000 tickets verkocht, wat betekent dat er nog zeker 15.000 kaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt online tot zondagmiddag 12 uur op de site van de KBVB, een Covid Safe Ticket is wel noodzakelijk om het stadion binnen te geraken. Dat er voorlopig zo weinig enthousiasme is, hoeft niet te verbazen, zo klinkt het bij de voetbalbond. Niet alleen was er net een ontgoochelend EK, vele supporters zijn ook argwanend om in coronatijden grote massa’s op te zoeken en Tsjechië is niet de meest sexy tegenstander.
 2. POLL. U zou graag Charles De Ketelaere aan het werk zien tegen Wit-Rusland
  Rode Duivels
  8

  POLL. U zou graag Charles De Ketelaere aan het werk zien tegen Wit-Rus­land

  Het WK-ticket voor Qatar is nagenoeg binnen. De grootste vedetten blijven aan de kant, maar dat betekent niet dat de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Wit-Rusland van vanavond geen belang heeft. Wie kan zich in afwezigheid van Courtois, De Bruyne en andere Lukaku’s tonen in het vooruitzicht van de Final Four van de Nations League? U zou alvast graag De Ketelaere en Sambi Lokonga aan het werk zien.