Mulder en Degryse over povere De Ketelaere: “Heeft hij dat geleerd van een Nederlander? Geef mij de schuld maar, ja!”

Rode DuivelsCharles De Ketelaere was naast Arthur Theate en Alexis Saelemaekers een van de drie jonge en relatief nieuwe Rode Duivels die zijn kans kreeg in Dublin, maar overtuigen deed ‘CDK’ niet. Een 5 op 10 gaven we hem in ons rapport. “Het was al te vaak net niet, hij had te weinig impact op het spel en was zoekende”. Ook in de VTM-studio was de aanvaller van Club een thema bij analisten Jan Mulder, Marc Degryse en Heleen Jaques.

75 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Op basis van één match Charles zo bekritiseren. Arm België. Deze jongen zal iedere Belgische voetbalsupporter in de toekomst nog met aangename verstomming slaan. Draagt Mbappé Frankrijk al of draagt Pedri Spanje al?
 • FRANKY COUSAERT

  1 jaar geleden
  Ik vraag me ook af waarom Tielemans kapitein ? wat met Mignolet ??? van deze groep enige leider en ervaring toch ? Kunnen we nog Preudhomme trainer maken VOOR het WK , aub , WK gaan we sws niet winnen hoor , kans gehad in Rusland
 • Karel Van Beeck

  1 jaar geleden
  De twee zeveraars analisten zouden beter afgevoerd worden. Gemakkelijk praten en geld verdienen.
 • Rony Lagace

  1 jaar geleden
  GA jullie eens inzien Dat De Ketelaere eigenlijk maar een gewone speler is ,lopen er zo een 100 tal rond op onze belgische velden
 • Patrick Braekeveldt

  1 jaar geleden
  Gelukkig is Mulder geen trainer want met zijn ouderwetse voetbalfilosofie zou zijn ploeg iedere match minstens 5 tegendoelpunten slikken !
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. “Hij liet uitschijnen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Duivels-opponent Zweden

  “Hij liet uitschij­nen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Dui­vels-opponent Zweden

  De Zweede nationale ploeg, vrijdag de tegenstander van de Rode Duivels, werd gisteren even opgeschrikt. Tijdens de training in de Friends Arena drong een man het stadion binnen. Volgens de politie sprak hij dreigende taal en volgens de veiligheidsmanager van de Zweede voetbalbond wilde hij zelfs doen uitschijnen dat hij een bom bij zich had. Een man van in de zestig werd intussen opgepakt.