Mulder en Degryse genoten van invalbeurt De Ketelaere: “Het potentieel van een basisspeler”

7 reacties

 • Joris Janssens

  2 maanden geleden
  Is een goeie vervanger voor Mertens’ en doku vervanger van hazard. Lukaku in de spits en de Bruyne als dirigent meer heb je niet nodig.Achteraan wel eens werk maken voor een nieuwe links en rechts bak.
 • HENRI COLMAN

  2 maanden geleden
  Idd Eric, net als wie niet van speler als Lukaku geniet... hele wereld benijd ons oor dergelijke spelr. Franse verdediging en vooral Franse pers zijn er nog steeds niet goed van. CDK is idd een heerlijke speler die ik graag in combinatie met Romelu zou willen zien spelen. Heerlijk duo om alles en iedereen omver te blazen, met aanvoer door KDB, Doku en Carrasco of Thorgan. Dat is een aanvalskracht met toekomst!
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Word tijd dat de matchem weer uitgezenden worden op vrt zonder reclame en er dus meer kan geanalyseerd worden
 • Gunther Persoon

  2 maanden geleden
  Martinez vindt onze Charel geenne goede nr 9,hij krijgt zelfs amper speel kansen.Martinez speelt liever met vriendjes ???? Buiten met Martinez enige oplossing
 • ronald colpaert

  2 maanden geleden
  Ronald Copaert Lukaku en Hazard verlaten het zinkend schip, de rest moet het maar oplossen. Benieuwd als ze gaan delen in de winst?
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.