Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. © BELGA

Mogen Rode Duivels hopen op vaccin voor EK? “Het moet maar gebeuren dat voor de halve finale spelers uitvallen door een besmetting”

Rode DuivelsRomelu Lukaku of Kevin De Bruyne die op het EK tien dagen in quarantaine moet na een positieve coronatest? Het zou zomaar kunnen. Terwijl de olympiërs de dagen aftellen tot hun eerste prik, wordt er met geen woord gerept over De Rode Duivels.

70 reacties

 • eric debanne

  3 weken geleden
  Jan heem : heel juist verwoord ! De nagel op de kop 👍
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  De hypocrisie van de politiek maakt dat de groep van topsporters ons diende vermaken zonder bescherming voor henzelf en hun familie. Duizenden en duizenden besmettingen zijn rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerd aan het voetbal. Als men het al niet wou doen voor deze sporters, had men het alleszins moeten doen voor die zeer grote groep rond die sporters, bij uitbreiding de bevolking. Men had al enorm veel besmettingen kunnen vermijden door deze groep in te enten.
 • ERIK VAN DAMME

  2 maanden geleden
  Ze hadden al lang gevaccineerd moeten zijn, nu we eindelijk eens een titel kunnen winnen. Maar een Belgisch volksfeest probeert Weyts te vermijden.
 • Jan Heem

  2 maanden geleden
  ze hebben alvast een excuus voor als het opnieuw niet lukt.
 • Werner Dellafaille

  2 maanden geleden
  Als de olympiers eral krijgen dan die mannen ook vind ik, iedereen gelijk vind ik.
 1. Timothy Castagne, die zes uur lang geopereerd werd, ontsnapte na botsing op EK aan einde carrière
  Rode Duivels
  23

  Timothy Castagne, die zes uur lang geopereerd werd, ontsnapte na botsing op EK aan einde carrière

  De breuk aan de arcadeboog - de rand van het bot boven het oog - bij Timothy Castagne was gecompliceerder dan aanvankelijk gedacht. Dat bracht een extra scan in het ziekenhuis van Antwerpen dinsdag voor de operatie aan het licht. Een operatie die tussen de 2 en de 4 uur zou duren, duurde uiteindelijk 6 uur. Én had de blessure drie centimeter hoger geweest, zat zijn carrière erop.