Moet Martínez Vanaken en De Ketelaere opstellen in Nations League? “Hans is klaar, Tielemans heeft op dit moment de strijd verloren”

HLN SportcastDe Rode Duivels kijken volgende week in de halve finales van de Nations League wereldkampioen Frankrijk in de ogen. In onze HLN Sportcast wordt besproken of Hans Vanaken en Charles De Ketelaere een basisplek moeten krijgen.

19 reacties

 • jos meurrens

  2 maanden geleden
  De Ketelaere TE GROEN volgens Martinez.Wat dan te zeggen van de Spaanse ploeg waar alleen nog Busquet in zit van de voorbije generatie, als de rest jonge gasten.
 • Jos Van De Plas

  2 maanden geleden
  Er zijn ander algoritmes dan de trainer die ook mee bepalen wie er geselecteerd wordt, kwestie van de marktwaarde van die bepaalde spelers op peil te houden. Moet er nog zand zijn?
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  CDK op de bank, Vanaken kan invallen voor Tielemans op het uur.
 • Theo Collewaert

  2 maanden geleden
  Tielemans heeft de laatste 4 wedstrijden waar hij meegespeeld heeftvmetxde RD geen deuk in eenbpakje boter getrapt. Vanaken is momenteel 3xklassen beter en de interesse van Barcelona en Madrid zou ik maar met een heel grote korrel zout nemen. Men koppelt Tielemans al jaren aan beide ploegen maar ik denk dat hij blij is dat hij nog bij Leicester mag spelen
 • Jo Van den Breen

  2 maanden geleden
  Gelukkig heeft Marc Degryse het niet voor het zeggen, Charles De Ketelaere is goed, dat wel, maar Joeri Tielemans laten vervangen door Hans Vanaken zal wel niet plaats vinden, dan zijn er anderen die men kan laten vervangen.
 1. Wie in Qatar wil samenwerken met KBVB zal charter voor mensenrechten, diversiteit en arbeidsomstandigheden moeten ondertekenen
  Rode Duivels
  4

  Wie in Qatar wil samenwer­ken met KBVB zal charter voor mensenrech­ten, diversi­teit en arbeidsom­stan­dig­he­den moeten onderteke­nen

  Over een jaar start in Qatar het meest omstreden WK in de geschiedenis van het voetbal. De Belgische voetbalbond (KBVB) blijft niet bij de pakken zitten en hoopt via het WK de slechte arbeidsomstandigheden in de Golfstaat te verbeteren. Bedrijven in Qatar die willen samenwerken met de KBVB zullen bijvoorbeeld een charter moeten ondertekenen. Dat schrijft De Zondag. CEO Peter Bossaert wil zo de druk op het land verhogen om de arbeidsmigranten beter te beschermen en de mensenrechten te doen naleven.
 2. HERBELEEF. Rode Duivels zien onder meer Eden Hazard terugkeren naar hun club - Axel Witsel: “Stoppen na Qatar? Ik wil zeker doorgaan tot EK 2024"
  Play
  Rode Duivels
  25

  HERBELEEF. Rode Duivels zien onder meer Eden Hazard terugkeren naar hun club - Axel Witsel: “Stoppen na Qatar? Ik wil zeker doorgaan tot EK 2024"

  De Rode Duivels reizen zonder aanvoerder Eden Hazard, Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Dennis Praet en Jason Denayer af naar Wales, waar ze het morgenavond op de laatste speeldag in groep E van de WK-kwalificaties opnemen tegen Wales. Reservedoelman Thomas Kaminski werd in extremis opgeroepen. Roberto Martínez gaf tijdens zijn persconferentie aan dat Dante Vanzeir minuten zal maken tegen Wales. “Want dat heeft hij verdiend.”