BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
1
EINDE
0
Canada CAN
 • 44' Goal Michy Batshuayi

Moeilijk gaat ook: Rode Duivels zien zwaar af, maar zijn efficiënt en starten WK met winst dankzij Courtois en Batshuayi

Een langgerekte oef. De Rode Duivels hebben hun openingsmatch op het WK voetbal met 1-0 gewonnen. Bij afwezigheid van Lukaku was Batshuayi met de enige goal beslissend. Tot zover het goeie nieuws, want een hele eerste helft lang kreunde België onder zware Canadese druk. Maar zelfs op elf meter kon Canada niet scoren. Met een gestopte penalty kroonde Courtois zich tot redder vaderlands. De Bruyne worstelde met zichzelf en foeterde op alles en iedereen. Voer voor discussie. Ondertussen staat België wel alleen op kop in groep F.

163 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  2 maanden geleden
  Bij een voetbalmatch is maar één ding dat telt. Doelpunt(en). De rest is bijzaak.
 • Luciano Padua

  2 maanden geleden
  Pech,ze hebben gewonnen
 • jean-pierre dermaut

  2 maanden geleden
  E.Hazard heeft het voor elkaar gekregen om een paar goede pasjes te geven .Debruyne liep rond zonder ambitie en futloos .Voor de rest als prestatie van de duiveltjes : Pover en een tikje beter van wat we gezien hebben van Costa Rica .Hoe ze nog punten zullen sprokkelen is voor mij een groot vraagteken .
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Als je goed voorbereid bent en de juiste instelling hebt dan wordt je niet verrast door de grinta en de gedrevenheid van de tegenstander. Die was gekend. Dit lijkt een groep voetballers die al lang over verzadigd zijn van voetbal. Misschien moet de bond hen een nieuwe blitse wagen beloven.
 • Dominique ROSIER

  2 maanden geleden
  Met spelers als Onana, Meunier,trossard ben je momenteel beter gewapend.Ook Witsel speelde afgelopen seizoen als verdediger bij Benfica en deed dat niet slecht.Martinez weet dat ook wel en zal zijn elftal sneller moeten weizigen dan hem lief is.