Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Mishel Gerzig over relatie met Courtois, nieuw samengesteld gezin en haar paniekaanvallen: “Ik had het gevoel dat ik dood zou gaan”

VoetbalMishel Gerzig, binnenkort mevrouw Thibaut Courtois, heeft grootse plannen. Dat onthult ze in een uitgebreid interview met het Israëlische magazine ‘Menta’. Ze vertelt over haar aanstaande huwelijk, haar nieuw samengesteld gezin en haar paniekaanvallen. Gerzig: “Op persoonlijk vlak verwacht ik dat we volgend jaar ons eigen gezin zullen stichten.”

2 reacties

 • Tom Caers

  3 maanden geleden
  Ja de beste keeper vd wereld dat staat vast. Al zal dit ons niet helpen op het WK
 • jochen pionner

  3 maanden geleden
  Prachtig koppen van twee fijne, ernstige, succesvolle mensen. Ik wens hen alleszins veel geluk toe.
 1. Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League
  PREMIUM
  Champions League

  Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League

  Zijn vriendin is ondertussen zijn verloofde. De haren zijn lichter. De liesblessure is geheeld. Na de triomf van zijn leven en de zomer van decompressie heeft Thibaut Courtois (30) grootse ambities in de Champions League, de competitie die hem tussen de besten ter wereld heeft gezet. Die gewaagde plannen staan ergens uitgetekend op zijn onderarm.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 3. “Het eerste wat ik doe als ik wakker word? Een kusje aan mijn vriendin”: blik op Team Courtois, met ook verloofde Mishel Gerzig
  PREMIUM
  Champions League

  “Het eerste wat ik doe als ik wakker word? Een kusje aan mijn vriendin”: blik op Team Courtois, met ook verloofde Mishel Gerzig

  Zonder stevige fundering blijft een muur niet staan. In Madrid heeft Thibaut Courtois, ook wel ‘El Muro’, alles op orde. Verliefd op een stad, zijn club, zijn kinderen en zijn Mishel Gerzig, die nu ook zijn verloofde is. Wij gingen in de Spaanse hoofdstad op zoek naar de steunpilaren en de rituelen van Courtois. We stellen u Team Courtois voor. “Het project dat ze me voorstelden was simpel: koken voor de beste keeper ter wereld.”