Medische staf Rode Duivels deze week wéér vol aan de bak met Hazard en De Bruyne, die opvallend vlot van vliegtuig stapt: “Laat ons hopen op nog een mirakel”

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben met Portugal een lastige horde genomen, maar vlekkeloos verliep de 1/8ste finale zeker niet. De Portugezen maakten van de match bij wijlen een ware schoppartij. Te midden van het feestgedruis dus kopzorgen. Kevin De Bruyne en Eden Hazard liggen in de lappenmand. Het zou wel eens een duur avondje Sevilla kunnen geweest zijn. “We hebben hen nodig als we ver willen geraken op dit EK...”

74 reacties

 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Een speler een rode kaart geven is prima, maar die kaart helpt niet een herstel van de speler die hij er uit heeft gestampt. Het helpt gewoon de volgende tegenstrever in de wedstrijd want soms is het een belangrijker speler die er uit is gestampt. Daarom zou het eerlijk zijn de speler die rood gekregen heeft spel verbod krijgen tot dat de speler terug kan spelen, is kort gevat, gelijke rechten gelijke plichten. of uit te tornooi verwijderd worden, ' t zou rap gedaan zijn met die vuile spelers.
 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Die ongelukken in voetbal zullen zich blijven opstapelen als men niet tijdig rood trekt. Rood voor vrijwillig handspel, maar geen rood voor moedwillige aanslagen op Witsel, Kevin en Eden. Dat is geen toeval dit was doorgesproken strategie !
 • Jean-Marie Gijsen

  1 jaar geleden
  Goed dat de arbitrage zo slecht en volledig in het nadeel van de Belgen was. En dat daar genoeg commentaar op gegeven wordt. De volgende wedstrijd kan de arbiter zijn ogen niet telkens sluiten bij Italiaanse aanslagen. Dat is misschien een voordeel. Tenminste als de Belgische ploeg niet in slaap valt en iedereen die op het veld staat meevoetbalt. Wat gisteren niet het geval was.
 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Tegen Portugal zien we de echte voetbalstrategie, die ook gesteund word door de ref. Aanslagen op Witsel mislukt , Kevin en Eden uitgeschakeld, het gevaar is geweken. Waarom juist die drie geviseerd? Niets gebeurt toevallig, de misdaad strategie werd daarvoor doorgenomen bij de Portugezen. De logica in voetbal: Vrijwillig handspel = rood. Moedwillig een speler zijn carrière nekken is geel niets gebeurd, ze dragen hem wel van het veld, vervang hem en speel maar rustig verder. Waardeloos spel.
 • Kenneth Stevens

  1 jaar geleden
  koenraad decapmaker denk je dat er ooit al 1 tornooiwinnaar is geweest die alle 7 wedstrijden mooi voetbal bracht? Winnen is winnen! Maar de mentaliteit van de Belg is nu eenmaal zo dat het nooit goed is.. Triest