Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Wit-Rusland WRU
0
EINDE
1
België BEL
 • Dennis Praet Goal 33'

Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland

Rode DuivelsZieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.

40 reacties

 • Marcus Camps

  11 maanden geleden
  Als deze match al voor iets goed was, dan wel om een aantal spelers met de voeten op de grond te zetten. Ze weten nu waarom ze normaal niet spelen, of ze zouden het moeten weten althans. Het gerommel en de onnauwkeurigheden waren nooit ver weg. Waar de verheerlijking van Saelemaeckers vandaan komt weet ik niet. Ik onthoud vooral slechte voorzetten en balverlies van hem, en komt nog niet tot aan de enkels van Mertens vooralsnog. Zonder Tielemans zou het nog veel erger zijn geweest ...
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  11 maanden geleden
  Ik heb vingers en duimen afgelikt bij deze heroïsche match tegen de heldhaftige Wit-Russen die al 147 matchen ongeslagen waren in Kazan.Ik ga mij deze knalprestatie in 3021 nog herinneren alsof het gisteren was, maar dan liefst met een andere trainer aub.Een winner die goud mee naar huis brengt ipv cava zonder bubbels en churros.Proud to be a Belgian!
 • Natalie Docx

  11 maanden geleden
  praet man van de match? saelemakers was veel gevaarlijker en overal aanwezig
 • KAREL DE BONTRIDDER

  11 maanden geleden
  Saelemaekers heeft mij positief verrast - hij is vinnig aan de bal en maalde heel wat kilometers af... Deed ook verdedigend goed werk... Anderzijds woog Lukebakio te weinig op de verdediging... Ik denk dat de veredelde "reserven" slechts terug hun opwachting mogen maken in de terugmatch tegen Estland...
 • Lowi Verborgt

  11 maanden geleden
  Martinez heeft toch 1 goede keuze gedaan. Hij heeft de Ketelaere niet opgesteld. Wij kunnen een tweede van Aken missen als kiespijn.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. REACTIES. Alderweireld: “Ze kijken altijd met vergrootglas naar verdediging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehouden”
  Play
  Rode Duivels
  3

  REACTIES. Alderwei­reld: “Ze kijken altijd met vergroot­glas naar verdedi­ging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehou­den”

  Een deugddoende zege voor de Rode Duivels in Polen én nog eens de nul gehouden. “Hiermee hoef je niet te piekeren op strand, met de cocktail in de hand", zo schreef onze chef voetbal Niels Poissonnier. En hij wordt daarin bijgetreden door onder meer Toby Alderweireld en Leander Dendoncker. Al had die eerste toch ook een boodschap in huis voor de aanvallers.