Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Wit-Rusland WRU
0
EINDE
1
België BEL
 • Dennis Praet Goal 33'

Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland

Rode DuivelsZieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.

40 reacties

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Als deze match al voor iets goed was, dan wel om een aantal spelers met de voeten op de grond te zetten. Ze weten nu waarom ze normaal niet spelen, of ze zouden het moeten weten althans. Het gerommel en de onnauwkeurigheden waren nooit ver weg. Waar de verheerlijking van Saelemaeckers vandaan komt weet ik niet. Ik onthoud vooral slechte voorzetten en balverlies van hem, en komt nog niet tot aan de enkels van Mertens vooralsnog. Zonder Tielemans zou het nog veel erger zijn geweest ...
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  1 maand geleden
  Ik heb vingers en duimen afgelikt bij deze heroïsche match tegen de heldhaftige Wit-Russen die al 147 matchen ongeslagen waren in Kazan.Ik ga mij deze knalprestatie in 3021 nog herinneren alsof het gisteren was, maar dan liefst met een andere trainer aub.Een winner die goud mee naar huis brengt ipv cava zonder bubbels en churros.Proud to be a Belgian!
 • Natalie Docx

  1 maand geleden
  praet man van de match? saelemakers was veel gevaarlijker en overal aanwezig
 • KAREL DE BONTRIDDER

  1 maand geleden
  Saelemaekers heeft mij positief verrast - hij is vinnig aan de bal en maalde heel wat kilometers af... Deed ook verdedigend goed werk... Anderzijds woog Lukebakio te weinig op de verdediging... Ik denk dat de veredelde "reserven" slechts terug hun opwachting mogen maken in de terugmatch tegen Estland...
 • Lowi Verborgt

  1 maand geleden
  Martinez heeft toch 1 goede keuze gedaan. Hij heeft de Ketelaere niet opgesteld. Wij kunnen een tweede van Aken missen als kiespijn.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”
  Play
  Rode Duivels
  39

  Jan Mulder voelde anticlimax van ver aankomen: “Totaal verkeerde tactiek in tweede helft”

  Jan Mulder zag de bui hangen. “België stond 2-0 voor aan de rust. Dan kan je wel in de tweede helft op de counter gaan spelen, maar niét door hélemaal in de verdediging te gaan kamperen”, vertelt hij. “Er was geen haar op het hoofd van één Belg dat er nog maar aan dacht om zelf een doelpunt te maken. Fout! Compleet de verkeerde tactiek. Dat Frankrijk verdiend wint is de schuld van België. Je voelde dit aankomen.”