Martínez wil pas ná het WK over zijn toekomst praten: “In internationaal voetbal ga je van het ene groot toernooi naar het andere. Daar is niks vreemds aan”

Rode DuivelsRoberto Martínez blijft ook na de 0-1 in Polen bij het oordeel dat zijn toekomst bij de Rode Duivels best pas na het WK uitgeklaard wordt. “Voor mij is dat de juiste timing. In internationaal voetbal ga je van groot toernooi naar groot toernooi”, aldus de bondscoach in gesprek met Gilles De Bilde.

16 reacties

 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  De beste stuurlui zitten in hun zetel. He MDG. Het zijn de spelers die het moeten doen. Herinner wat Walter Meeuws zei toen hij nog speelde, wat de trainer zegt interesseert me niet, wij moeten het op het veld doen niet hij.
 • michel lauwens

  2 maanden geleden
  veel mensen zijn vergeten hoe was voor Martines, gelijk spelen tegen luxenburg. het ek en wk suporteren voor Nederland omdat België zich niet kon plaatsen. elke trainer moet het doen met de speler die hij ter beschikking heeft. en voorlopig moeten we het doen met de oude garde met aanvulling van de jongeren. En de overgang naar een verjongde ploeg zal er voor zorgen dat we zullen wegzakken op de wereldranglijst tot de nieuwe lichting top is, als dat ooit nog terug zal gebeun
 • luc Beyens

  2 maanden geleden
  Het probleem is niet alleen een bondscoach die aan vriendjespolitiek doet maar ook de voetballers die veel te veel betaald worden.die leven in een andere wereld en hebben gewoon geen respect voor de gewone arbeider.
 • Willy De WISPELAERE

  2 maanden geleden
  Is de schuld van de spelers
 • Claude Malfait

  2 maanden geleden
  analisten zijn geen trainers ,alles afbreken uit je zetel bij vtm is gemakkelijk,Belgie is veel kleiner dan polen ,en toch niet tevreden. de verjonging is ingezet met bijhorende pijnpunten. Doe zo verder jongens.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 1. Martínez maakt zich (nog) geen zorgen om bankzitter Hazard: “Maar vanbinnen moet het pijn gedaan hebben bij Eden”
  Play
  Rode Duivels
  41

  DE BONDSCOACH SPREEKT, DEEL 1. Martínez maakt zich (nog) geen zorgen om bankzitter Hazard: “Maar vanbinnen moet het pijn gedaan hebben bij Eden”

  100 dagen voor de start van het WK in Qatar beweegt er heel wat bij de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martínez nam uitgebreid de tijd om de heetste hangijzers onder de loep te nemen. In deel één van het grote interview: de situaties van Eden Hazard, bankzitter (en -plakker) bij Real Madrid, en Charles De Ketelaere, die een toptransfer naar AC Milan maakte.