Martínez wil pas ná het WK over zijn toekomst praten: “In internationaal voetbal ga je van het ene groot toernooi naar het andere. Daar is niks vreemds aan”

Rode DuivelsRoberto Martínez blijft ook na de 0-1 in Polen bij het oordeel dat zijn toekomst bij de Rode Duivels best pas na het WK uitgeklaard wordt. “Voor mij is dat de juiste timing. In internationaal voetbal ga je van groot toernooi naar groot toernooi”, aldus de bondscoach in gesprek met Gilles De Bilde.

16 reacties

  • NOEL CLAES

    4 maanden geleden
    De beste stuurlui zitten in hun zetel. He MDG. Het zijn de spelers die het moeten doen. Herinner wat Walter Meeuws zei toen hij nog speelde, wat de trainer zegt interesseert me niet, wij moeten het op het veld doen niet hij.
  • michel lauwens

    4 maanden geleden
    veel mensen zijn vergeten hoe was voor Martines, gelijk spelen tegen luxenburg. het ek en wk suporteren voor Nederland omdat België zich niet kon plaatsen. elke trainer moet het doen met de speler die hij ter beschikking heeft. en voorlopig moeten we het doen met de oude garde met aanvulling van de jongeren. En de overgang naar een verjongde ploeg zal er voor zorgen dat we zullen wegzakken op de wereldranglijst tot de nieuwe lichting top is, als dat ooit nog terug zal gebeun
  • luc Beyens

    4 maanden geleden
    Het probleem is niet alleen een bondscoach die aan vriendjespolitiek doet maar ook de voetballers die veel te veel betaald worden.die leven in een andere wereld en hebben gewoon geen respect voor de gewone arbeider.
  • Willy De WISPELAERE

    4 maanden geleden
    Is de schuld van de spelers
  • Claude Malfait

    4 maanden geleden
    analisten zijn geen trainers ,alles afbreken uit je zetel bij vtm is gemakkelijk,Belgie is veel kleiner dan polen ,en toch niet tevreden. de verjonging is ingezet met bijhorende pijnpunten. Doe zo verder jongens.
  1. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse:  “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
    Play
    Rode Duivels
    28

    Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

    De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.
  2. Tielemans: “Geen spijt dat ik bij Leicester ben gebleven” - Lukebakio na jaar weer Rode Duivel: “Spelen bij Hertha is zeker geen nadeel”
    Play
    Rode Duivels
    13

    Tielemans: “Geen spijt dat ik bij Leicester ben gebleven” - Lukebakio na jaar weer Rode Duivel: “Spelen bij Hertha is zeker geen nadeel”

    De Rode Duivels verzamelden vanmiddag in Tubeke voor de Nations League-matchen tegen Wales en Nederland. Dodi Lukebakio en Youri Tielemans stonden meteen de pers te woord. Tielemans: “Wij kunnen zeker nog iets betekenen op het WK.” De Duivels trainen vanavond een eerste keer achter gesloten deuren - zie de video hieronder.