Martínez wil niet bevestigen dat hij doordoet als bondscoach: “Ik ga niets emotioneel zeggen”

Rode DuivelsHet was geen ‘ja’ noch ‘neen’. Op de vraag hoe Roberto Martínez zijn toekomst zag bij de Rode Duivels, ontweek hij het antwoord – “Ik ben té ontgoocheld om hierover uitspraken te doen.”

40 reacties

 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Er lopen hier ten lande meer dan genoeg spelers rond die er zouden voor gaan , Helaas behoren ze niet tot dezelfde makelaar of zijn vriendenkransje . Zou veel liever een Michel P. zien als bondstrainer die spreekt tenminste onze talen .
 • Azaire Vanhoutte

  1 jaar geleden
  ze hadden honger naar hun lief en vakantie ,ze mochten zich niet vermoeien voor hun vertrek.
 • Pieter Vankamp

  1 jaar geleden
  Als ie verstandig is, vertrekt ie zelf.
 • joseph Leysen

  1 jaar geleden
  Sorry maar men heeft momenteel de tijd niet om de zaken te veranderen. De coronatoestanden maken dat men in sept en okt 5 wedstrijden moet spelen waaronder de eindronde van de Nations League. Natuurlijk kunnen er enkele talenten ingepast worden en zelf meerdere ingepast de brede selectie. Martinez is trouwens een goede trainer voor de duivels en heeft nu in zeer moeilijke omstandigheden (gekwetsten voor en tijdens het tornooi en niet de minsten) De sportieve cel van de bond is top dankzij hem.
 • roger casteleyn

  1 jaar geleden
  Bouwen aan neuwe ploeg met nieuwe trainer is de enige oplossing.
 1. “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvolgende nederlaag tegen land uit top tien
  Play
  Rode Duivels

  “Je bent geen top van de wereld meer”: Jan Mulder, die ook dé grote reden aanwijst, over vijfde opeenvol­gen­de nederlaag tegen land uit top tien

  Opnieuw een nederlaag tegen Oranje. Al de vijfde wedstrijd op rij dat de Rode Duivels niet kunnen winnen tegen een land uit de top tien van de FIFA-ranking. Een teken aan de wand? “Het zegt natuurlijk wel iets: je bent geen top van de wereld meer”, concludeerde analist Jan Mulder, die meteen ook de reden aanduidde: “De grote aderlating? Hazard is niet meer Hazard.”
 2. Tielemans: “Geen spijt dat ik bij Leicester ben gebleven” - Lukebakio na jaar weer Rode Duivel: “Spelen bij Hertha is zeker geen nadeel”
  Play
  Rode Duivels
  13

  Tielemans: “Geen spijt dat ik bij Leicester ben gebleven” - Lukebakio na jaar weer Rode Duivel: “Spelen bij Hertha is zeker geen nadeel”

  De Rode Duivels verzamelden vanmiddag in Tubeke voor de Nations League-matchen tegen Wales en Nederland. Dodi Lukebakio en Youri Tielemans stonden meteen de pers te woord. Tielemans: “Wij kunnen zeker nog iets betekenen op het WK.” De Duivels trainen vanavond een eerste keer achter gesloten deuren - zie de video hieronder.