Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

Rode DuivelsZien we de beste Eden Hazard op het EK? Bondscoach Roberto Martínez, die vandaag zijn selectie bekendmaakte, weet het zeker. “Hij kan weer lachen.” 

23 reacties

 • Jos Hemelaers

  1 maand geleden
  Hazard kan alleen maar een soort stoorzender van Debruyne worden.
 • BRAM DE MEY

  1 maand geleden
  kampioenmaker Carrasco mag op de bank zitten
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 maand geleden
  En andere spelers die bijna ook niet spelen pakt hij mee. Neem ook een de spelers mee die een heel seizoen goed presteren en die vind je ook in België. Zelfs in kleine ploegen zoals Antwerp Mechelen
 • Jackie Horrie

  1 maand geleden
  Eden geeft volgens mij zijn beste tijd gehad andere en betere als je ziet hoe zijn marktwaarde gezakt is zeg dat genoeg en ik denk dat de rode duivels geen prijs zullen pakken
 • françois troch

  1 maand geleden
  die kritiekasters moeten het palmares van Hazard maar eens bekijken, zowel bij Lille als bij Chelsea, beste speler in Frankrijk, beste speler in Engeland en ga maar verder, zelfs een zilveren bal, gewoon de pech dat men hem gebrekkelijk stampt en men bij Real blijkbaar niet veel kent van revalidatie zie maar eens naar die resem van gekwetsten
 1. Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot
  Rode Duivels
  8

  Zelfs Finland - België laten fluitende Russische supporters starten met valse noot

  En weer klonken er fluitjes toen de Rode Duivels, net als de Finnen, vlak voor de aftrap knielden in het Krestovskistadion. Met dank aan de ongeveer 16.000 aanwezige Russische fans in het stadion met een capaciteit van 68.000 supporters. Niet zo fel als in de Belgische openingsmatch op dit EK, toen de Duivels tegen Rusland speelden (0-3). Maar ook nu weer duidelijk te horen. Wel respect toonden de Russen in het stadion van Sint-Petersburg voor Axel Witsel, de Rode Duivel die daar 4,5 jaar speelde. Witsel staat voor het eerst aan de aftrap nadat hij half januari zijn achillespees scheurde.
 2. LIVE. Volg hier doorheen de dag alle ontwikkelingen rond de Rode Duivels
  Rode Duivels
  1

  LIVE. Volg hier doorheen de dag alle ontwikke­lin­gen rond de Rode Duivels

  De Rode Duivels leven toe naar hun clash met Cristiano Ronaldo en co van zondag in Sevilla. Vandaag zijn de Belgen nog gewoon in hun Basecamp in Tubeke, waar het ‘zwaartepunt’ van de dag na de middag ligt. Om 16u30 is er opnieuw een persconferentie met bondscoach Roberto Martínez en twee spelers en een uurtje later volgt een training. Het eerste kwartier daarvan zal opnieuw open zijn. Op deze pagina zit u goed om die training én al het andere nieuws over de Duivels op de voet te volgen!
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”
  Play
  Rode Duivels
  15

  De ‘bromance’ tussen gouden duo Lukaku en De Bruyne gaat ver terug: “Ik kan Kevin álles zeggen”

  De handshake mocht weer bovengehaald. Romelu Lukaku (28) en Kevin De Bruyne (29) leidden de Rode Duivels gisteravond eigenhandig naar een 0-2-overwinning in de laatste EK-groepsmatch tegen Finland. ‘KDB’ geeft aan, ‘Big Rom’ werkt af - that’s how it goes. Of hoe ze elkaar blindelings begrijpen, op én naast het veld. “Met Kevin heb ik de beste band.”