BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Martinez hoopt op fitte Witsel na groepsfase op EK, beslissing valt op 7 juni: “Axel zit voor op elk schema”

Rode DuivelsBondscoach Roberto Martinez hoopt Axel Witsel in te zetten in de KO-fase op het EK. Hij neemt de van een achillespeesscheur herstellende sleutelspeler op in de ruime EK-kern en beslist uiterlijk op 7 juni of hij definitief blijft.

20 reacties

 • Kelly VdBurg-de Vos

  1 maand geleden
  De waarde van Witsel voor deze ploeg is zo groot, dat hij het verdiend om tot het allerlaatste moment af te wachten of hij mee mag, wat nu ook gebeurt. Volledig terecht.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Fitte Witsel ...🙄...? Matchritme conditie voor het EK ... Niet 100% in orde niet meedoen Witsel of niet !
 • Walter Bontinck

  1 maand geleden
  Met Martinez wordt het niets met de nationale ploeg. Hij kent alleen de gevestigde namen die over de top zijn zoals Witsel,Vertonghen,Alderweireld,Vermaelen,Hazard,Mertens. Waarom Trossard,De Ketelaere,Vanaken,Vanheusden, nog oproepen als ze toch niet mogen meedoen? Die trainer is in Engeland overal buitengevlogen,dat zegt genoeg.
 • Tom De Clerck

  1 maand geleden
  Witsel en Eden gaan altijd mee. Spelers uit onze JPL komen nog niet aan hun enkels. Dit zijn spelers van wereldklasse die we in de knock-out fase nodig hebben. Wat de haters ook mogen beweren.
 • pierre de smet

  1 maand geleden
  Er lopen hier in de eigen competie voetballers rond die momenteel veel beter zijn dan Witsel de spelvertrager die eens hij de bal krijgt die vlug achteruit tikt . maar wat wil je ald de top van de voetbalbond niet eens nederlands kent.
 1. DUIVELSE DILEMMA’S. “Onder Wilmots hebben we meer progressie geboekt dan met Leekens”: Thibaut Courtois op de rooster gelegd
  Play
  Rode Duivels
  9

  DUIVELSE DILEMMA’S. “Onder Wilmots hebben we meer progressie geboekt dan met Leekens”: Thibaut Courtois op de rooster gelegd

  Tijdens het EK leggen wij de Rode Duivels op de rooster in de reeks ‘Duivelse Dilemma’s’. Vandaag is het de beurt aan Thibaut Courtois. Hij krijgt enkele moeilijke keuzes voorgeschoteld. Racing Genk of Real Madrid? Spaanse of Israëlische vrouwen? En gaat hij voor Georges Leekens of Marc Wilmots? Kijk in bovenstaande video naar zijn weloverwogen en eerlijke antwoorden.