Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Martínez geeft hoop op Hazard en Witsel niet op: “We moeten stoppen met zo extreem negatief te zijn”

Rode DuivelsVijf balletjes, vijf thema’s voor onze bondscoach Roberto Martínez. Onderwerpen die niet mochten ontbreken zijn de blessures van Witsel en Hazard. Hoe kijkt Martínez ernaar? “Ik heb het gevoel dat Hazard helemaal in orde zal zijn.” Het volledige interview met onze bondscoach kan u morgen in de krant en bij ons op HLN.be lezen.

11 reacties

 • Lodewijk Godefroot

  1 jaar geleden
  Sorry meneer Martinez maar iedereen heeft intussen begrepen dat het einde van deze gouden generatie nu echt wel in zicht is. Vanaf volgend jaar zal Belgie al weer wreed content mogen zijn om nog eens deel te nemen aan een EK of WK. Het zal raar doen voor de verwende voetballiefhebber. Face it !
 • rudy de clerck

  1 jaar geleden
  Martinez U gaat niks winnen met ons ploeg
 • Werner Humblé

  1 jaar geleden
  Ons EK staat of valt niet met Hazard Met De Bruyne en Courtois daartegen
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Hebben altijd al positief geweest en nog nooit iets gewonnen dus mischien positief met een andere trainer.kan er kompagny bijhalen die kan het ook goed uitleggen.
 • Marc Broothaers

  1 jaar geleden
  Hij kan zich maar beter baseren op harde feiten wat dan de condities van beide spelers betreft op het moment dat de selectie moet worden opgemaakt... Met positieve gevoelens en half fitte spelers win je nog altijd géén wedstrijden...