.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/HLN

Marc Degryse ziet veel positiefs in het afscheid van Vermaelen, máár: “Dit vermindert onze WK-kansen toch weer met een paar procenten”

Rode DuivelsThomas Vermaelen (36) zet een punt achter zijn actieve carrière en zal dus ook niet meer uitkomen voor de Rode Duivels. Vermaelen zal wel nauw betrokken blijven bij de nationale ploeg, want hij wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez. Een goeie zaak, vindt onze huisanalist Marc Degryse. “Mannen als Bornauw, Theate, Delcroix en Vanheusden kunnen de ervaring van Vermaelen wel gebruiken. Maar anderzijds verliezen de Rode Duivels wel weer kwaliteit...”

22 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  WK kansen Voor wat Degrijse ...🙄...??? Niet dromen eh marcske Als ze de 1e ronde passeren mogen ze al blij zijn ...! De No1 van de wereld op chocolat papier ...😂
 • Dirk Doms

  4 maanden geleden
  Ik denk niet dat hij zelf gelooft wat hij zegt. De kans dat België wereldkampioen wordt is even groot dan dat ik 160 jaar wordt.
 • Karel Van Beeck

  4 maanden geleden
  Marcske spreekt over WK kansen. Blijven dromen makker.
 • Kristof Breskens

  4 maanden geleden
  WK kansen ? Man, man, meent hij dat nu echt ? Even samenvatten, Hazard zit al 3 jaar op de bank bij Real , Lukaku is voor de tweede keer in zijn carriere op weg naar de uitgang van de Premier League, De Bruyne is goed maar haalt bijlange na zijn vroegere niveau niet door blessuregevoeligheid, Vertonghen en Alderweireld zijn versleten, de laatste speelt in een F competitie. Mertens en Witsel zijn versleten...We hebben een B coach die nooit een topploeg trainde. Welke WK -kansen in godesnaam ?
 • Nick De Wasch

  4 maanden geleden
  En mag de positie speler-trainer dan niet?