Marc Degryse over de blessure van Eden Hazard: "Het EK wordt moeilijk."
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over de blessure van Eden Hazard: "Het EK wordt moeilijk." © Real Madrid/Photonews

Marc Degryse vreest voor de EK-kansen van de Rode Duivels: “Hazard top op het EK? Daar moet je een dromer voor zijn”

Rode DuivelsDe ellende voor Eden Hazard houdt niet op. We vroegen aan DPG-analist Marc Degryse of de nieuwe spierscheur van Hazard gevolgen kan hebben voor de EK-kansen van de Rode Duivels: “Ik vrees dat je een dromer moet zijn om te geloven dat we in de zomer de allerbeste Hazard zullen zien.”

20 reacties

 • wim helsen

  2 jaar geleden
  Ze hebben misschien juist meer kans zonder hem. Het is altijd wachten op die ene flits der om de zoveel matchen dan plots eens komt. Te weinig rendement. Liever ploeg rond de bruyne.
 • kurt peeters

  2 jaar geleden
  Mensen die hier blijken te menen dat de Duivels ZONDER Hazard beter zijn. Wil ik in de verte nog geen voetbal kenner noemen. Eden is zonder enige twijfel het grootste talent dat op Belgische grond is grootgebracht. Of hij er alles heeft uitgehaald betwijfel ik dan wel weer. Het lijkt me meer en meer dat de Madrileense medische staf niet zo capabel is als die van Chelsea of onze Belgische. Elke speler in Madrid valt herhaaldelijk terug in blessures. Laat hem revalideren bij Lieven Maesschalck
 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Meer vrijheid voor Debruyne, Lukaku, Carrasco en Thielemans.
 • André Nolf

  2 jaar geleden
  Is het niet beter om er van nu af aan rekening mee te houden dat een "versleten" Hazard een blok aan het been is. Beter af zonder denk ik, talent genoeg om rond te bouwen.
 • Nico van Hoorbeeck

  2 jaar geleden
  Ik vind België als ploeg dikwijls beter zonder dan met hazard.