Toby Alderweireld kiest voor de lange bal in Nederland - België.
Volledig scherm
PREMIUM
Toby Alderweireld kiest voor de lange bal in Nederland - België. © PN

Marc Degryse vond Rode Duivels van te weinig lef en initiatief getuigen: “Met Alderweireld als exponent”

Rode DuivelsIn zijn keuzes wat betreft de basiself kan Marc Degryse zich vinden in Roberto Martínez, in het voetbal dat de Duivels opdisten heel wat minder. Zeker tegen een zelf alles behalve overtuigend Nederland. “Kom, wat meer durf, zeg!” Onze huisanalist vond net zoals de nederlaag ook de tegengoal vermijdbaar. “Ik had daar Onana op gezet.”

43 reacties

 • Eddy De Rycke

  2 maanden geleden
  Zeg het nog es, was Louis onze bondscoach. De tijd Martinez nu aan het roer staat. Je wilt ni weten wat we met die man gepresteerd zouden hebben. Ging al zeker geen spelers die niet in vorm of ni speelden opstellen. Die man gaat voor feiten…
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Als ze echt wijs willen zijn blijven ze gewoon thuis !
 • Ben Spelmans

  2 maanden geleden
  Marc, nu sla je de bal totaal verkeerd. Heb je de match van de U21 gezien? Daar werden de spelers niet opgezadeld met defensieve taken. Zou je niet beter Martinez be- of veroordelen? En wat Alderweireld betreft, die had zijn handen(voeten) vol met op kleuter Debast te passen en de ploeg voor nog verder onheil achteraan te beschermen. Mathyssen laat tenminste zijn ploeg voetballen en kijk met welk plezier die dan spelen.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar weer dat Belgie slechts vier echte toppers heeft Lukaku, De Bruyne, Trossard en Courtois. De rest varieert van goed tot totaal niet interesant. CDK en DeBast waren gisteren dramatisch. Hazard was onherkenbaar, die raakt geen bal meer. En we moeten niet naar de coach van Real wijzen maar vooral naar hemzelf.
 • Marc Benoot

  2 maanden geleden
  Het waren doodgewoon een bende met schrik van de tegenstander zonder lef en snelheid. De Nederlandse ploeg had de opdracht gekregen om de normaal twee topspelers De Bruine en Hazard niet te laten voetballen, en ze zijn daar goed in geslaagd.
 1. Franse voetbalwebsite past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan
  5

  Franse voetbalweb­si­te past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan

  Onder het mom van ironie en sarcasme maakt de Franse voetbalwebsite SO FOOT.com er een sport van geregeld de tackle vooruit in te zetten. Maar de begeleidende commentaar bij de punten van Dries Mertens (3 op 10) na de match tussen Kroatië en de Rode Duivels gisteravond, was er nog meer dan los over. Na vele kwade reacties besliste de redactie om de tekst aan te passen, al schrijven ze ook dat ze het hier niet bij laten.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.