Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Marc Degryse vindt dat Martínez harde keuzes moet maken: “Hij verdient drie miljoen euro per jaar, medelijden moeten we dus niet hebben”

Na de nederlaag tegen Marokko is het donderdag op het WK erop of eronder voor de Rode Duivels tegen Kroatië. Niet alleen voor de spelers, ook voor de bondscoach stelt onze analist Marc Degryse. “Buiten de defensieve en offensieve mankementen moet hij de irritaties in de ploeg onder ogen zien en de frictie eruit halen. Alles zal donderdag moeten kloppen. Martínez staat voor zijn zwaarste klus tot hiertoe. Eentje waarop hij straks wordt afgerekend.” Lees hieronder zijn volledige analyse.

118 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Heel juist gezegd degrijse hoe hard het ook klinkt maar hij heeft gewoon gelijk over deze prutscoach ...😏...!
 • DONALD DE BAETS

  2 maanden geleden
  Hij zou een goede woordvoerder kunnen zijn.
 • David Vandersmissen

  2 maanden geleden
  Wat de Belgische ploeg nodig heeft is een trainer met spelinzicht...niet een trainer die al jaren gokt op hetzelfde systeem, dat er al is sinds Wilmots... Een trainer die weer plezier brengt in een ploeg, geloof, tactiek...en wie niet meer voldoet, uit de kern, keihard is...en geen halve spelers op het plein zet...( nog herstellen van blessures en amper speelden...) Martinez heeft geen kennis hoe de Belgen het beste spelen...het is geen Spaanse ploeg, he...wij houden van counteren op snelheid!
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Ik denk dat er maar een maatregel helpt al is dat een heel drastische. Als De Bruyne zich te goed voelt om met de rest mee te spelen, zet men hem het beste zo snel mogelijk op het vliegtuig. De De Bruyne die nu speelt heeft geen enkele waarde voor de ploeg.
 • rudy de clerck

  2 maanden geleden
  Van tactiek kennen Martinez en Henry niets