Marc Degryse over de toekomst van Eden Hazard in clubverband: “Hij moet nu een ploeg vinden waar hij opnieuw belangrijk wordt”

Rode DuivelsMarc Degryse is verrast door het afscheid van Eden Hazard als Rode Duivel. Dat vertelt onze huisanalist bij HLN LIVE, vlak nadat Hazard het nieuws deelde. “Dit is een beetje toegeven dat hij niet meer de beste Hazard wordt.”

25 reacties

 • Herman Thys

  2 maanden geleden
  Het verschil tussen Hazard en De Bruyne is simpel uit te leggen. Hazard op zijn best mocht je de bal geven tussen een pak spelers en hij draaide er zich uit; De Bruyne op zijn best moet je de bal geven als er geen kat in zijn geburen is en dan doet hij er altijd iets mee.
 • Pierre Dony

  4 maanden geleden
  Ander ploeg zoeken en bij de nationaal ploeg blijven! Altijd maar De Bruyne ophemelen, maar waar was hij tijdens het EK?? Waar was hij tegen Frankrijk tijdens het WK in Rusland?? Inderdaad, bij de nationale ploeg heeft De Bruyne minder laten zien dan Hazard. Ookal is De Bruyne nu een veel completere en betere speler geworden dan Hazard, bij City dan maar niet bij de nationale ploeg. Er is geen vervanger voor Hazard. Ik had hem zelfs de derde wedstrijd tegen Kroatië ook een basisplaats gegeven
 • Jean Berben

  4 maanden geleden
  Toch heeft Degryse gelijk,Hazard de beste noemen van deze generatie klopt ook niet,Debruyne staat MINSTENS op gelijke voet,Hazard mocht zwerven,op zijn beste positie spelen,Debruyne,toch duidelijk de motor heeft - en moet zich nog steeds wegcijferen voor het geheel,hij heeft ook veel langer moeten vechten,zich bewijzen vooraleer een vaste plek te krijgen,zelfs toen hij al bepalend bleek.Hazard heeft weinig tegenwerking gekregen,als het moeilijk wordt geeft Eden op, kopt een krant. Heel juist.
 • joachim albert

  4 maanden geleden
  E.H beseft gewoon dat zijn beste periode gepasseerd is en wil vermijden niet opgeroepen te worden of op de bank moeten zitten, nochtans 1 van de betere in Europa, bank is altijd op niveau. Neen, gij weet dat als hij terug zijn oude niveau bereikt, de nieuwe coach hem zal terugvragen en dan kan hij zijn plaats "eisen" (ttz niet op bank).Anders zou hij een slecht(er) afscheid hebben gehad, nu kan hij in Madrid blijven en niet naar Polen, Wales e.d. moeten afreizen maar kan hij bij kinderen blijven
 • Kris Moernaut

  4 maanden geleden
  Zo typisch, eerst breken ze iemand af en hoort hij volgens vele (voetbal kenners) niet meer thuis bij Belgische ploeg en nu komen ze af met dat het te vroeg is. Nuance is ver te zoeken, langs de andere kant is het helaas ook nooit genoeg en is nog meer geld het enige dat hen drijft. Je wordt op handen gedragen door een club, je voelt je daar thuis en toch ga je weg.
 1. “Hij liet uitschijnen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Duivels-opponent Zweden

  “Hij liet uitschij­nen dat hij bom had”: man dringt stadion binnen tijdens training Dui­vels-opponent Zweden

  De Zweede nationale ploeg, vrijdag de tegenstander van de Rode Duivels, werd gisteren even opgeschrikt. Tijdens de training in de Friends Arena drong een man het stadion binnen. Volgens de politie sprak hij dreigende taal en volgens de veiligheidsmanager van de Zweede voetbalbond wilde hij zelfs doen uitschijnen dat hij een bom bij zich had. Een man van in de zestig werd intussen opgepakt.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Johan Bakayoko, kersverse Rode Duivel voor wie PSG 10 miljoen euro wou neertellen: “Niet juiste moment”
  PREMIUM
  3

  Johan Bakayoko, kersverse Rode Duivel voor wie PSG 10 miljoen euro wou neertellen: “Niet juiste moment”

  Het belooft een spannende week te worden voor Johan Bakayoko (19). De vleugelspits van PSV hoorde dat hij de vervanger is van de niet fitte Jérémy Doku en vervoegt de allereerste selectie van de Rode Duivels van Domenico Tedesco. En te zeggen dat ook Ivoorkust nog altijd een optie is. “Maar als België me de kans geeft, grijp ik ze”, zegt de man voor wie PSG in januari nog 10 miljoen euro overhad en die met de ‘FIFA’-game als inspiratie zichzelf pusht om beter te worden.
 2. Buitenlandse media zien dat “keizerlijke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klasseverschil
  59

  Buitenland­se media zien dat “keizerlij­ke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klassever­schil

  Ook de buitenlandse pers is danig onder de indruk van de overrompelende start en tout court goeie prestatie van de Rode Duivels tegen Duitsland. “De eerste minuten waren een horrorshow”, klinkt het in Duitse media. “De Duivels stormden langs alle kanten voorbij”, ziet ook het Spaanse ‘AS’, dat veel lof heeft voor Kevin De Bruyne. En ook legende Lothar Matthäus kon z’n ogen niet geloven.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.