Marc Degryse over Alexis Saelemaekers: “Of hij Meunier voorbij is? Hij zit er dicht bij”

Rode DuivelsIemand die een goeie indruk naliet tijdens de afgelopen drie interlands, is Alexis Saelemaekers (22). Onze ‘Devil-cam’ stond tijdens de wedstrijd tegen Wit-Rusland op hem gericht. “Hij speelt altijd met veel energie”, aldus onze analist Marc Degryse. 

4 reacties

 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  Meunier kan niet meer mee. Dat moeten we accepteren.
 • Dirk De Winter

  1 maand geleden
  nu nog wat respect tonen voor de 6 miljoen Vlamingen!
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  Saelemaekers heel dicht Degryse??!!. Neen Saelemaekers is Meunier met klank voorbij gestoken. In de drie wedstrijden was hij bij de besten op het veld, wat hij ook elke week bewijst bij Milan. Kon meer dan 1 gescoord hebben maar de deklat en de keeper hebben dit voorkomen. Verdedigend en uitverdedigen aanval inzetten is Saelemaekers top. Mag niet niet meer ontbreken bij de selectie van de Duivels.
 • rudi swinnen

  1 maand geleden
  Tegen Tsjechie was Salemakers top ! Tegen Wit Rusland deelde hij gewoon mee in de malaise van de ploeg . Werkkracht OK , maar de meeste van zijn acties lukten ook niet en precisie in zijn passes liet ook te wensen over .
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Afgewezen door derdeklassers maar in anderhalf jaar uitgegroeid tot Rode Duivel in de Nations League: de rollercoaster van verdediger Arthur Theate
  Rode Duivels
  7

  Afgewezen door derdeklas­sers maar in anderhalf jaar uitge­groeid tot Rode Duivel: de rollercoas­ter van verdediger Arthur Theate

  Nam bondscoach Martinez hem in eerste instantie nog mee als reserve, dan is centrale verdediger Arthur Theate door het uitvallen van Thorgan Hazard plots gepromoveerd tot bankzitter bij de Rode Duivels in de Nations League. Of hoe de stoptrein waar de 21-jarige Luikenaar op zat in anderhalf jaar tijd een rotvaart kreeg. “Arthur is tot alles in staat,” gelooft zijn manager Patrick De Vlamynck.