Jérémy Doku.
Volledig scherm
PREMIUM
Jérémy Doku. © Belga

Marc Degryse heeft lof voor “aasgier” Batshuayi en de reactie van Doku: “Voor rust stond hij te bibberen op zijn benen”

Rode DuivelsMarc Degryse zag de Rode Duivels dinsdagavond makkelijk winnen van IJsland. Onze huisanalist laat in zijn column zijn licht schijnen over de matige start van de Duivels, het opgemerkte debuut van Jérémy Doku en de straffe statistieken van Michy Bathuayi. De analyse:

 1. Tom Waes verbouwereerd nadat Jérémy Doku onthult hoe hij zijn eerste selectie voor Rode Duivels vernam
  Rode Duivels

  Tom Waes verbouwe­reerd nadat Jérémy Doku onthult hoe hij zijn eerste selectie voor Rode Duivels vernam

  Jérémy Doku was opvallend openhartig, afgelopen zondag in zijn babbel tijdens zijn spelletje ‘Vier op een Rij’ met Tom Waes in ‘Vandaag is Rood’. Zo onthulde de kersverse winger van Rennes dat hij ondanks zijn 18 lentes nog steeds zijn eerste kus niet gehad heeft en hij legde ook haarfijn uit hoe hij vernam dat hij de eerste keer geselecteerd was voor de A-ploeg van onze Rode Duivels. Tom Waes keek en luisterde vol verbazing mee.
 2. Georges Leekens neemt het op voor Thomas Meunier na diens strafschopfout in Engeland: “Hij zal niet meer in die val tuimelen”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Georges Leekens neemt het op voor Thomas Meunier na diens strafschop­fout in Engeland: “Hij zal niet meer in die val tuimelen”

  A massive blow noemde Martínez de strafschop van Engeland. Een serieuze klap die veroorzaakt werd door een domme trekfout van Thomas Meunier. Niet bepaald nog te categoriseren onder ‘jeugdzondes’. Georges Leekens, z’n ex-coach, trekt in het verweer. “Kompany, Van Buyten,… Wie heeft in zijn carrière geen fouten gemaakt?”