BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Marc Brys stelt dat “veld niet meer goedkomt”, maar toch hoopt voetbalbond nog met Rode Duivels in Leuven te spelen

Rode DuivelsHet zo geroemde veld van OH Leuven is de laatste tijd onder slecht weer en een versleten drainage kapot gespeeld. Dat baart zorgen voor de interlands eind maart van de Rode Duivels. Volgens OHL komt het goed, maar is dat zo? De voetbalbond houdt het in het oog. De Red Flames moeten komende donderdag al uitwijken naar het Koning Boudewijnstadion. 

1 reactie

 • Jef Bardy

  2 maanden geleden
  Ook in dit (grasmatten en stadions) loopt België weer lichtjaren achter als je ze vergelijkt met de ons omringende landen.
 1. Er kómt een statement voor mensenrechten, maar hoe?
  Rode Duivels
  10

  Er kómt een statement voor mensenrech­ten, maar hoe?

  Het valt aan te raden om een paar minuten vóór de aftrap in te schakelen. De Rode Duivels zullen voor hun match tegen Wit-Rusland een statement maken over de mensenrechten in Qatar, zoals onder meer Duitsland, Nederland en Noorwegen dat al deden. Bij de bouw van de WK-stadions zijn duizenden arbeiders overleden. Het ging om mensen die werkten voor een minimumloon in mensonterende omstandigheden. De voetbalwereld reageerde de laatste tijd collectief verontwaardigd, met vanavond dus ook een actie van de Rode Duivels. Hoe die er precies zal uitzien, valt af te wachten. Bij de voetbalbond bevestigt men de plannen, maar kan men niks kwijt over de inhoud.
 2. Thomas Meunier praat over de haatreacties na de tackle op Eden Hazard: “Dat dit effect heeft op mijn naasten, dat vind ik veruit het lastigste”
  Play
  Rode Duivels
  20

  Thomas Meunier praat over de haatreac­ties na de tackle op Eden Hazard: “Dat dit effect heeft op mijn naasten, dat vind ik veruit het lastigste”

  Thomas Meunier heeft het al snel een plaats gegeven en ook Eden Hazard neemt hem niets kwalijk, maar zelden blijft een tackle de carrière van een speler zo achtervolgen. Meunier spot er nu maar wat mee, met zijn fout die het begin van alle ellende betekende voor Eden. Toch geeft de rechterwinger ook toe dat het hem onrechtstreeks wel degelijk raakt én dat het zijn liefde voor de sociale media heel flink bekoeld heeft.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april