Reuters/PN
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters/PN

Mama De Ketelaere zag eerste interlandgoal van zoon alleen in de zetel: “Voor de match vroeg ik Charles of hij zenuwen had. Zijn antwoord: ‘No stress’”

Rode DuivelsRoberto Martínez vindt zijn profiel niet dat van een diepe spits voor de Rode Duivels. Charles De Ketelaere scoorde zijn eerste interlandgoal dan maar als middenvelder. CDK, een wonderkind van 20. Met een mama die op zondagochtend nog de vroege shift als thuisverpleegster draaide. “Een carrière is zo kort. We moeten zoveel mogelijk genieten van elke stap.”

16 reacties

 • Jos Vandermeulen

  2 maanden geleden
  En wat met De Ketelaere en Lukaku samen in de ploeg? Als Doku rijper en wijzer wordt, waar we maar vanuit gaan, heb je een mooi trio vooraan. Martinez uiteraard als trainer.... van Barcelona.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Het grootste Belgische talent sinds Kevin De Bruyne en Eden Hazard in zijn beste jaren.
 • Henk Juwet

  2 maanden geleden
  Robin van Camp De Ketelaere al beter dan Lukaku wel dan zal hij nog heel veel bookes moeten eten mag voor mijn part wel samen met Salemaekers in de ploeg 2 vechters die nog iets kunnen met de bal ook deze twee staan al vast voor minstens 10 jaar
 • Steven Srptrs

  2 maanden geleden
  Die kan ten minste met de bal aan de voet voorbij de tegenstander en scoren, Lukaku valt telkens over de bal
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  is een heel groot talent en moet ten volle zn kans krijgen bij de rode duivels. Wordt stilaan de beste speler van Brugge, zolang hij daar nog speelt.