Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lukaku trots op 100 caps, maar ‘Big Rom’ wil nu vooral prijzen pakken: “We hebben al mooie dingen bereikt, maar nog niet de absolute top”

Rode DuivelsZondag Romdag. Eén nacht voor zijn 100ste cap als Rode Duivel is van berusting nog hoegenaamd geen sprake bij Romelu Lukaku (28). “Mijn moment zal nog komen. En snel.” ‘Big Rom’ over zijn straffe mijlpaal en het verlangen naar zilverwerk.

18 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tornooi winnen ...prijzen pakken ..blijft maar verder dromen ...🙄...! Goeie scorende spits tegen kleine landen
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Een grote mond opzetten dat doet hij graag. Maar echt voetballen kan hij niet . Moet het balletje op de voet krijgen , anders vingertje omhoog om anderen de schuld te geven . Tijdens het WK is hij afgegaan als een gieter .
 • Luc Hermans

  2 maanden geleden
  Zal nooit gebeuren, een toernooi winnen. Zolang de verdediging denken dat ze in de aanval moeten spelen. Verschaeren heeft mij anders wel verrast, was nooit fan van hem bij Anderlecht . Vanaeken te plat en te lui voor achter een aanval te lopen. Nu klappen ze van Vertonghen en Thielemans, maar hebben die wedstrijdritme? Martinez heeft altijd goed werk geleverd, de spelers op het veld hebben hem genekt op toernooien.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  @ ADL : de waarheid kwetst altijd ! Spits : top !
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  @alfons moons, wat heeft zijn privé leven met voetbal te maken. Ik vraag toch ook niet aan u hoe je omgaat met je partner of ouders omdat je hier onzin uitkraamt.
 1. Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit
  Play
  Rode Duivels
  271

  Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

  Het moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?