Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lukaku trots op 100 caps, maar ‘Big Rom’ wil nu vooral prijzen pakken: “We hebben al mooie dingen bereikt, maar nog niet de absolute top”

Rode DuivelsZondag Romdag. Eén nacht voor zijn 100ste cap als Rode Duivel is van berusting nog hoegenaamd geen sprake bij Romelu Lukaku (28). “Mijn moment zal nog komen. En snel.” ‘Big Rom’ over zijn straffe mijlpaal en het verlangen naar zilverwerk.

18 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tornooi winnen ...prijzen pakken ..blijft maar verder dromen ...🙄...! Goeie scorende spits tegen kleine landen
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Een grote mond opzetten dat doet hij graag. Maar echt voetballen kan hij niet . Moet het balletje op de voet krijgen , anders vingertje omhoog om anderen de schuld te geven . Tijdens het WK is hij afgegaan als een gieter .
 • Luc Hermans

  2 maanden geleden
  Zal nooit gebeuren, een toernooi winnen. Zolang de verdediging denken dat ze in de aanval moeten spelen. Verschaeren heeft mij anders wel verrast, was nooit fan van hem bij Anderlecht . Vanaeken te plat en te lui voor achter een aanval te lopen. Nu klappen ze van Vertonghen en Thielemans, maar hebben die wedstrijdritme? Martinez heeft altijd goed werk geleverd, de spelers op het veld hebben hem genekt op toernooien.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  @ ADL : de waarheid kwetst altijd ! Spits : top !
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  @alfons moons, wat heeft zijn privé leven met voetbal te maken. Ik vraag toch ook niet aan u hoe je omgaat met je partner of ouders omdat je hier onzin uitkraamt.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Afgewezen door derdeklassers maar in anderhalf jaar uitgegroeid tot Rode Duivel in de Nations League: de rollercoaster van verdediger Arthur Theate
  Rode Duivels
  7

  Afgewezen door derdeklas­sers maar in anderhalf jaar uitge­groeid tot Rode Duivel: de rollercoas­ter van verdediger Arthur Theate

  Nam bondscoach Martinez hem in eerste instantie nog mee als reserve, dan is centrale verdediger Arthur Theate door het uitvallen van Thorgan Hazard plots gepromoveerd tot bankzitter bij de Rode Duivels in de Nations League. Of hoe de stoptrein waar de 21-jarige Luikenaar op zat in anderhalf jaar tijd een rotvaart kreeg. “Arthur is tot alles in staat,” gelooft zijn manager Patrick De Vlamynck.