Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Lukaku trots op 100 caps, maar ‘Big Rom’ wil nu vooral prijzen pakken: “We hebben al mooie dingen bereikt, maar nog niet de absolute top”

Rode DuivelsZondag Romdag. Eén nacht voor zijn 100ste cap als Rode Duivel is van berusting nog hoegenaamd geen sprake bij Romelu Lukaku (28). “Mijn moment zal nog komen. En snel.” ‘Big Rom’ over zijn straffe mijlpaal en het verlangen naar zilverwerk.

18 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Tornooi winnen ...prijzen pakken ..blijft maar verder dromen ...🙄...! Goeie scorende spits tegen kleine landen
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Een grote mond opzetten dat doet hij graag. Maar echt voetballen kan hij niet . Moet het balletje op de voet krijgen , anders vingertje omhoog om anderen de schuld te geven . Tijdens het WK is hij afgegaan als een gieter .
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Zal nooit gebeuren, een toernooi winnen. Zolang de verdediging denken dat ze in de aanval moeten spelen. Verschaeren heeft mij anders wel verrast, was nooit fan van hem bij Anderlecht . Vanaeken te plat en te lui voor achter een aanval te lopen. Nu klappen ze van Vertonghen en Thielemans, maar hebben die wedstrijdritme? Martinez heeft altijd goed werk geleverd, de spelers op het veld hebben hem genekt op toernooien.
 • alfons moons

  1 maand geleden
  @ ADL : de waarheid kwetst altijd ! Spits : top !
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  @alfons moons, wat heeft zijn privé leven met voetbal te maken. Ik vraag toch ook niet aan u hoe je omgaat met je partner of ouders omdat je hier onzin uitkraamt.
 1. Balverlies met desastreuze gevolgen, het begin van alle ellende: Tielemans veroorzaakt penaltyfout en wordt bij gelijkmaker meteen gewisseld
  Play
  Rode Duivels
  28

  Balverlies met desastreu­ze gevolgen, het begin van alle ellende: Tielemans veroor­zaakt penalty­fout en wordt bij gelijkma­ker meteen gewisseld

  Balverlies en dan net iets te laat reageren op Antoine Griezmann in de zestien. Youri Tielemans lag ongewild aan de basis van de gelijkmaker en volledige remonte van Frankrijk tegen de Rode Duivels in de halve finales van de Final Four in de Nations League. Mbappé zette de elfmeter feilloos om. Daarna werd Tielemans - die vooral in de tweede helft niet goed meer in de match zat - meteen gewisseld voor Hans Vanaken.