Trossard, Benteke, De Ketelaere en Vanzeir zijn enkele van de opties van de bondscoach.
Volledig scherm
PREMIUM
Trossard, Benteke, De Ketelaere en Vanzeir zijn enkele van de opties van de bondscoach. © Photo News - AFP

Lukaku out, Batshuayi wellicht ook: welke spits vult de leemte op? De opties van Martínez doorgelicht

Een potloodstreep door keuze één. Een vraagteken achter keuze twee. Lukaku is out met de enkel. Batshuayi liep een verrekking op in de bil en dus mag de bondscoach puzzelen. Kan u zich de afgelopen vijf jaar nog interlands herinneren zonder Big Rom of Batsman? Dit zijn de opties voor Estland en Wales. 

16 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Met Martinez mag je weer aan iets verwachten helaas ...🙄 Zal weer een van zijn vriendjes zijn vrees ik !
 • Ben Deville

  3 maanden geleden
  Trossard is super goed bezig.
 • JEAN-LUC BEYEN

  3 maanden geleden
  origi natuurlijk
 • Francis smet

  3 maanden geleden
  Ik zou voor Vertessen gaan. Balvast, stevig, goed met het hoofd en kan scoren. Trossard was ook een optie maar die moet in twee spitsen systeem kunnen spelen, net als Vanzeir. CDK zit in een vormdipje, niet moeilijk als je ziet wat hij al heeft gepresteerd en gelopen. Anders was hij ook een een mogelijkheid. Maar denk dat Martinez het niet ziet !
 • Nicky Van Laere

  3 maanden geleden
  Vertessen misschien?
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.