.
Volledig scherm
. © RV

Luister elke woensdag naar nieuwe podcast ‘Het WK van toen’, met ex-Rode Duivels: “Je komt te weten wat ze deden náást het veld”

WK van toen‘Het WK van toen’. DPG Media grasduint door 40 jaar Belgische WK-geschiedenis en bundelt dat in een zevendelige podcast. Jonas Decleer ontvangt wekelijks twee getuigen van op de eerste rij, en graaft naar anekdotes van op, maar vooral naast het veld.

0 reacties

  1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
    PREMIUM

    Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

    Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.