REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Louis van Gaal houdt deur open voor Rode Duivels: “Ik heb er al over nagedacht. (lacht) Jullie moeten Truus overtuigen”

Het WK in Qatar werd alom beschouwd als het laatste kunstje van Louis van Gaal, maar mogelijk krijgt zijn carrière een vervolg. De 71-jarige bondscoach van Oranje flirtte vandaag namelijk openlijk met onze Rode Duivels. “België is een mooi land, met hele vriendelijke mensen. Knokke is een mooi strandpaleis”, zei hij. “Ik heb er al over nagedacht.”

31 reacties

 • willy staes

  2 maanden geleden
  wij waren vrienden op ogenblik dat hij bij Antwerp speelde ,ik hoop hem nog eens terug te zien en verder te praten over Guy Thijs (die vonden wij onkundig)
 • Eddy Van Roosendael

  2 maanden geleden
  1 man is nu bekwaam ( denk ik en wel bijna zeker) Preudhomme ( top mister Michel )
 • Stephane Stichelbaut

  2 maanden geleden
  Nee bedankt. Geen blaaskaak nodig.
 • Patrick De Bruycker

  2 maanden geleden
  Geef Philip Clement de kans om zich te bewijzen ik denk dat het een goede keuze zou zijn .
 • Christian Eembeek

  2 maanden geleden
  Zou fantastisch zijn en een toegevoegde waarde voor onze Rode Duivels
 1. PORTRET. Louis van Gaal, de Nederlandse bondscoach die de Rode Duivels niet uitsluit: “Het vervelende is dat hij meestal echt gelijk heeft”
  PREMIUM
  VOETBAL

  PORTRET. Louis van Gaal, de Nederland­se bondscoach die de Rode Duivels niet uitsluit: “Het vervelende is dat hij meestal echt gelijk heeft”

  Uli Hoeness ooit over Louis van Gaal (71): “Zijn probleem is dat hij God niet is, maar de vader van God. Voordat de wereld bestond, was Louis er al.” De Nederlandse bondscoach, een van ’s werelds meest succesvolle en besproken trainers, sluit de Rode Duivels zeker niet uit. Het is een interessante gedachte. Hij is controversieel door zijn soms theatrale gedrag en uitlatingen, maar ook gedreven tot op het bot. “Zijn eerlijkheid is zijn valkuil. Maar je weet altijd wie je voor je hebt.”