REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Ligt de oplossing voor Hazard in de biomechanica? “Midden mei kan hij topfit voorbereiding op het EK aanvatten om daar te schitteren”

Eden HazardGeraakt Eden Hazard ooit nog uit het sukkelstraatje waar hij nu al meer dan een jaar in zit? Het houdt ook sportmedici buiten Real Madrid en de KBVB bezig. “Alleen het plaatje verwijderen haalt niets uit”, zegt een lid uit de medische staf van een Belgische topclub. “De oplossing voor Hazard ligt in de biomechanica.” En dan zou Hazard zelfs topfit zijn om aan het EK te beginnen...

5 reacties

 • Jozef Beunen

  3 maanden geleden
  Ik ben het volledig eens met Jean Pierre Menten. Het is toch een opvallend verschil tussen Chelsea en Real Madrid, je gaat haast twijfelen aan de deskundigheid van de medische begeleiding. Al zijn die daar natuurlijk niet aan hun proefstuk toe.
 • Francois Adriaens

  3 maanden geleden
  Ondergetekende heeft sterk de indruk dat de oplossing voor Hazard zijn "spierproblemen" ,zoals bij vele sportbeoefenaars, inderdaad in de biomechanica ligt. Wordt er een analyse gemaakt van zijn individueel bewegingspatroon dan vindt men waar de beperking/stoornis zich bevindt en kan er op een oorzakelijke wijze ingegrepen c.q. behandeld worden. Dat is stukken efficiënter dan het behandelen van "spierblessures" teneinde iemand klachtenvrij en sportklaar te maken.
 • rolle DeMuyl

  3 maanden geleden
  veel te veel met Vincent Kompany opgetrokken en het ziekenkas virus gekregen
 • Jean Pierre Menten

  3 maanden geleden
  Ik begin mij serieus af te vragen of de medische begeleiding van Real goed genoeg is. Het kan toch niet dat een speler na 1 à 2 gedeeltelijke wedstrijden terug gekwetst is. Hier is meer aan de hand. Bij Chelsea was hij nauwelijks gekwetst.
 • john dewit

  3 maanden geleden
  Laat ons hopen dat deze prachtige voetballer terug zijn klasse op het veld kan tonen !
 1. Van de hel naar de hemel: magistrale Kevin De Bruyne doet Duivels dromen bij rentree met heerlijke assist en winner
  Play
  Rode Duivels
  82

  Van de hel naar de hemel: magistrale Kevin De Bruyne doet Duivels dromen bij rentree met heerlijke assist en winner

  En op 17 juni is daar de comeback van Kevin De Bruyne. Event: het EK voetbal. Tijd: klokslag 19u. Plaats: Parken, Kopenhagen. Deense schade? Groot. Belgische opluchting? Nog groter. Van 1-0 achter na een schabouwelijke eerste helft van de Rode Duivels naar 1-2. Loepzuivere assist voor de gelijkmaker, zelf met de heerlijke winner. Wat een ommekeer. Wat een grote mijnheer, die De Bruyne. Diepe buiging. Een draw tegen Finland volstaat voor groepswinst.