Leandro Trossard.
Volledig scherm
PREMIUM
Leandro Trossard. © Photo News

Leandro Trossard en Thomas Foket scoorden punten bij Martínez: “Ons nú tonen in de hoop er straks op het EK bij te zijn”

Rode DuivelsEen overwinning werd het niet in Tsjechië voor de Rode Duivels en toch stapten Leandro Trossard (26) en Thomas Foket (26) met een goed gevoel van het veld. Beide invallers scoorden punten bij Roberto Martínez met het oog op een EK-selectie. “Het zou mooi zijn om mee naar het EK te kunnen gaan.”

5 reacties

 • willy staes

  10 maanden geleden
  FOKET, Trossart De Ketelare ,de Laet als je die opstelt gaat het niveau met 150% de hoogte in , Martinez vriendjes moet spelen , mooi praten in het Engels kan hij , Nederland of Frans vertikt hij na zoveel jaren.
 • Carlo Delille

  10 maanden geleden
  Chadli, ai ai, waarom Foket en Trossard niet laten starten ? Of De Ketelaere ?
 • alfons moons

  10 maanden geleden
  Foket inderdaad een zéér sterke invalbeurt !
 • johan ruell

  10 maanden geleden
  Inderdaad, die twee zijn uitermate geschikt bevonden.
 • Frank Waeghe

  10 maanden geleden
  Beide jongens scoorden punten maar de bondscoach, ver over datum, scoorde niets. Te veel terugvallen op de grote namen van enkele jaren terug. Mannen die het nu moeilijk hebben omdat ze bijvoorbeeld amper spelen. Totaal geen oog voor nieuwe talenten en spelers die in vorm zijn. Je zit op de bank in de premier league is meer een argument dat je speelt week na week top in de JPL. Kijk naar Richie De Laet, die moet er altijd bij zijn en zelfs spelen. En waarom CDK in de tribune?
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Wie in Qatar wil samenwerken met KBVB zal charter voor mensenrechten, diversiteit en arbeidsomstandigheden moeten ondertekenen
  Rode Duivels
  4

  Wie in Qatar wil samenwer­ken met KBVB zal charter voor mensenrech­ten, diversi­teit en arbeidsom­stan­dig­he­den moeten onderteke­nen

  Over een jaar start in Qatar het meest omstreden WK in de geschiedenis van het voetbal. De Belgische voetbalbond (KBVB) blijft niet bij de pakken zitten en hoopt via het WK de slechte arbeidsomstandigheden in de Golfstaat te verbeteren. Bedrijven in Qatar die willen samenwerken met de KBVB zullen bijvoorbeeld een charter moeten ondertekenen. Dat schrijft De Zondag. CEO Peter Bossaert wil zo de druk op het land verhogen om de arbeidsmigranten beter te beschermen en de mensenrechten te doen naleven.