EPA
Volledig scherm
© EPA

Lager basisloon dan Martinez, maar wel hogere bonussen: Domenico Tedesco (37) is de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels

‘t Is nu ook officieel. Domenico Tedesco (37) wordt de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels. Tedesco tekent een contract tot na het EK van 2024. Geld was geen doorslaggevende keuze voor de coach: zijn basissalaris zal een stuk lager liggen dan bij Roberto Martínez, de bonussen die hij kan pakken liggen wel hoger.

27 reacties

 • Kurd Vandenbroucke

  1 maand geleden
  Welkom en veel succes met de samenstelling van de ploeg mr. Tedesco
 • Mariën Guy

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt Dedesco geen fiasco. Benieuwd wie hij niet meer gaat selecteren en wie hij wel zal oproepen. Ook de samenwerking met Vercauteren, die graag behouden voetbal speelt, en Tedesco die blijkbaar hoge pressing en aanvallend voetbal predict, hou ik in beraad. Toch wens ik beide heren en de RD veel succes toe.
 • Francis smet

  1 maand geleden
  In plaats van onmiddellijk af te breken, geef die mens tenminste een kans! Martinez is veel te veel betaald geweest om niets te winnen. Deze man zal worden betaald volgens zijn resultaten. Dat is een groot verschil vind ik.
 • Frank Vermeer

  1 maand geleden
  Bosz was denk toch echt de beter keuze geweest maar ja…die heeft een sterke eigen mening en voetbalvisie en het is bekend dat de Belgische bondsbobo’s daar niet van houden. Anders was Van Gaal na Wilmots bondscoach geweest en niet de jaknikker Martinez.
 • Karl Huysmans

  1 maand geleden
  Zal nog verschieten als hij de plastieken generatie gaat trainen.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.