1
EINDE
0
 • Romelu Lukaku 38'

Laat het EK beginnen: Rode Duivels overtuigen tegen Kroatië en reizen met vertrouwen naar Rusland

Rode DuivelsEen goed gevoel. Een zege tegen de vicewereldkampioen. Een goal van de spits. De nul gehouden. Een invalbeurt van Eden Hazard - ook al duurde die slechts tien minuutjes. Al wat Martínez vroeg van Belgiës uitwuifmatch, kreeg hij ook. Laat het EK beginnen.

8 reacties

 • Johan Billiet

  3 maanden geleden
  Man..man...wat zijn Belgen toch naïef-dom. Kroatië is pas 14de op de FIFA-ranking en was duidelijk niet in zijn beste doen. Dan (maar) met 1-0 winnen en EK-euforisch doen is wat te optimistisch. Vergeet niet dat Martinez grotendeels met dezelfde oudjes en vriendjes zal spelen die in Rusland flopten. Sindsdien niks vernieuwing, verjonging, creativiteit, ook de oude defensie is gebleven...en nu zou het dus wel lukken..?? ..dream on..
 • Kris Tiolants

  3 maanden geleden
  Idd, de beste Chadli is geleden van zijn tijd bij Twente. Is geselecteerd omwille van zijn verleden, net zoals nog een paar 30 plussers.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Als er eentje is die me teleurstelt is het Mertens, nochtans een favoriete speler voor me. De laatste vier wedstrijden heeft hij ook niets maar ook niets laten zien. Hopelijk kan Dries de draad terug opnemen.
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Toch liever Doku ipv de oudere Mertens. Kan wel zijn dat de volgende wedstrijden wel met Doku zijn.
 • Michel Oyen

  3 maanden geleden
  Chadly gaat het verschil maken, is heel goed uitgerust toch! Die moet fris zijn van al dat bankzitten.
 1. Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer
  3

  Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer

  De huldiging van Lukaku werd gevolgd door een pakkend eerbetoon aan Wilfried Van Moer. Groot of klein: de handen gingen bij iedereen op mekaar. Tijdens dat moment verschenen er foto’s van Van Moer op de grote schermen. De Waaslander speelde 57 keer voor de nationale ploeg, hij werd de voorbije weken meermaals “één van de beste Rode Duivels aller tijden” genoemd. ‘De Kleine Generaal’, voor wie er spandoeken waren in de spionkop, was in 1996 ook kort bondscoach. Drievoudig Gouden Schoen Van Moer overleed op 24 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.