BELGA/AFP
Volledig scherm
© BELGA/AFP

Kompany neemt afscheid van “geweldige mensen” Hazard en Martínez: “Was een eer om deel uit te maken van dit hoofdstuk”

Rode DuivelsHet einde van een tijdperk. Bondscoach Roberto Martínez kondigde meteen na de laatste match op het WK zijn afscheid aan, Eden Hazard deed vandaag hetzelfde. Vincent Kompany wuift zijn ex-collega’s uit met mooie woorden op Twitter. “Bedankt voor de ongelooflijke herinneringen.”

6 reacties

 • Puls Brigitte

  2 maanden geleden
  Rene Van Halen Dankzij al dat negativisme hebben we niks gehaald. Eden Hazard verdiende dit niet.
 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Leuk dat ze Brazilië konden verslaan op het WK 2018 maar dat was dan ook hun hoogtepunt, meer niet.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Kompany blijft het boegbeeld van de Rode Duivels met zijn 15 jaar carrière. Hij gunt iedereen zijn succes. Haat, nijd en frustratie zijn hem onbekend, een voorbeeld voor velen. Zijn appreciatie voor beiden is welgemeend. Kompany was jarenlang dé kapitein op het schip.
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Hazard en kompany hebben vooral de lappenmand warm gehouden.
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Wie stopt er nu op 31 jaar ?
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.