Batshuayi knielt niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Batshuayi knielt niet. © VTM

Knielde Batshuayi bewust niet voor ‘Black Lives Matter’? Of was het gewoon verstrooidheid?

RODE DUIVELSEr viel niet naast te kijken voor de aftrap van Wit Rusland-België: terwijl alle andere Rode Duivels knielden voor ‘Black Lives Matter’, bleef Michy Batshuayi gewoon staan. Sommigen opperen dat ‘Batsman’ mogelijk gewoon verstrooid was, maar in zijn entourage wordt een bewuste daad niet uitgesloten.

23 reacties

 • Paul Verbeeck

  1 maand geleden
  Ze willen dat iedereen gelijk behandeld wordt , dat ze beginnen met evenveel belasting en andere lasten te betalen als een ander. Wie betaald hun riante lonen , veel krijgen hun loon van mensen die hun medemens uitbuit , gebruikt als slaaf.
 • Hans Dhulst

  1 maand geleden
  Dit was een mooi statement, alleen is de kracht, de impact ervan na verloop van tijd verloren gegaan. Nu blijft er alleen nog het symboliek ervan over. Rascisme, haat omwille van kleur, afkomst, geloof, gender,... zal spijtig genoeg nooit weggaan, al zou het van de wereld wel een mooier geheel maken als iedereen de ander als zijn evenwaardige medemens. Het knielen maakt van hen geen betere, sommigen knielen omdat ze denken dat het nu zo moet maar of ze daar 100%achterstaan is maar de vraag
 • lodewijk maesen

  1 maand geleden
  ook op dat gebied beter dan lukaku
 • francis depoorter

  1 maand geleden
  Mag een mens een eigen mening hebben ? Zelf zou ik knielen.
 • Mario Roman

  1 maand geleden
  Dat knielen mag gerust stoppen, dat geeft geen enkele meerwaarde en is een politiek statement. Dus afvoeren
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?