.
Volledig scherm
. © Photo News/rv

KIJK. Van grappen met koning Filip tot zijn laatste goal bij de Duivels: vijf keer genieten van Eden Hazard

Rode DuivelsEden Hazard (31) stopt na veertien jaar als Rode Duivel. Tijdens die periode liet hij ons meermaals kirren van de pret, zowel op als naast het veld. Vijf keer genieten van Eden.

7 reacties

 • Johnny Vandewalle

  2 maanden geleden
  Goede speler dat hij veel geld verdiend dan was het gedaan ! Zeg nu zelf zo veel betaald worden voor op de bank te zitten een droom van iedereen . Ik zelf niet begrepen waarom hij gevraagd was voor dat WK hij had voorbij jaar hooguit 2 uren gespeeld.
 • Eddy vandeweyer

  2 maanden geleden
  Zonder Martinez had men over Hazard al minstens 2 jaar niet meer gesproken, ook duidelijk dat Hazard zijn lot aan dat van Martinez had gekoppeld.
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  We gaan hem niet missen,het licht is uit.!!!
 • Marc Pauwels

  2 maanden geleden
  Op basis van zijn prestaties in WK Qatar gaan we hem zeker niet meer missen.
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  Geweldige speler. Wel het maximun niet behaald. Er was meer ptentieel. Maar ja, het leven, hij was goed!
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. POLL. Wie moet Eden Hazard opvolgen als aanvoerder van de Rode Duivels?
  Rode Duivels
  15

  POLL. Wie moet Eden Hazard opvolgen als aanvoerder van de Rode Duivels?

  Diegene met de meeste caps - Jan Vertonghen? Of de leider met de voeten - Kevin De Bruyne? De beslissing over wie Eden Hazard (31) opvolgt als aanvoerder wordt straks genomen door de volgende bondscoach - naam nog altijd onbekend. Bij de Rode Duivels is er immers geen vastgelegde procedure wie kapitein is. Marc Wilmots gaf Hazard in de lente van 2015 voor het eerst de aanvoerdersband, voor een oefeninterland tegen Frankrijk. Goedmakertje nadat hij hen enkele maanden eerder te kijk had gezet met een vroege wissel. Na het forfait van Vincent Kompany voor het EK werd die status definitief. Hazard zou uiteindelijk 59 keer kapitein zijn. Recordhouder.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.