KIJK. Kat Kerkhofs wacht Dries Mertens op, Debast krijgt innige kus van vriendin: twaalf Rode Duivels vannacht geland op Zaventem

Het vliegtuig dat twaalf van de Rode Duivels en Roberto Martínez van Doha naar Brussel moest brengen, is vannacht aangekomen op Luxaviation Belgium, de zakenluchthaven van Zaventem. Vlucht BEL8FC landde even na 1u ‘s nachts op de nationale luchthaven. Eerder op de dag was al een kleine delegatie Duivels (op eigen kosten) naar België teruggekeerd.

5 reacties

 • Bart Vercauteren

  2 maanden geleden
  En Meunier en Witsel die zelfs niet de moeite doen om de outfit van de Nationale ploeg te blijven dragen. Daaaag en tot nooit meer.
 • Heinz Rumes

  2 maanden geleden
  Normaal zou ik zeggen dat hebben ze verdient maar nu maakt dat plaats voor ontgoocheling, het is goed dat Martinez zelf opstapt om te vermijden dat hij zijn ontslag zou krijgen, en nu op naar ander en beter ook wat betreft spelers wordt het tijd om grote kuis te houden, op naar verjonging en naar hedendaagse voetbal.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ja nu tijd voor andere ...en beter ...! Nieuwe generatie met nieuwe jeugd en hopelijk deze keer een topcoach liefst een Belg...👍🤞
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  En nu dit hoofdstuk afsluiten, herbronnen en met nieuwe, capabele mensen deze keer, vol goede moed aan de slag.
 • Eric Vanhecke

  2 maanden geleden
  Waarom gaan ze allemaal niet naar Tubize voor het afsluiten van het WK met Robert Martinez =samen UIT samen THUIS