BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kevin De Bruyne speelde met scheur in de ligamenten: “Een mirakel dat ik erbij was”

Rode DuivelsEn of Kevin De Bruyne gehavend was. Na de exit tegen Italië, onthulde De Bruyne de exacte diagnose na Portugal: gescheurde ligamenten van de enkel. Toch stond De Bruyne er. Chapeau. “Ik voelde veel druk om te spelen. Maar eigenlijk is dat een mirakel.”

11 reacties

 • Frederik Janssens

  3 maanden geleden
  Ze hadden De Bruyne beter niet laten spelen als hij niet 100% fit is. Je kon het duidelijk zien, normaal verdedigt hij veel meer mee en komt hij veel meer de bal opeisen. TEgen Italië deed hij dat niet dus hadden ze beter een speler gezet die wel 100% fit is, bijv. Mertens of Trossard. Aan de andere kant altijd Carrasco ipv Doku. Foute beslissingen van Martinez hebben ons de overwinning gekost. Hopelijk wordt hij ontslagen. Zijn wissels trokken ook op niets.
 • rudi van dijck

  3 maanden geleden
  KDB beseft zelf ook wel dat hij de drager van deze RD is. dat hij daarom wil spelen is best begrijpelijk!! ook al is hij maar 70% een top ingesteldheid! valt moeilijk iets te verwijten. Martinez daarentegen, die probeert al jaren een ei te bakken zonder de schelp te breken!! blijven proberen man, maar liefst niet meer bij de RD aub.
 • eric meyers

  3 maanden geleden
  Kevin was niet 100% en dat was duidelijk te merken , vraag mij af waarom die "sterkhouders " altijd willen en moeten spelen ook al zijn ze niet fit . Laat beter een minder bekend iemand aan de beurt die met volle goesting en inzet speelt .
 • Geens Rik

  3 maanden geleden
  Indien niet 100% fit, thuisblijven ook al noem je de Bruyne.
 • philippe vandermeeren

  3 maanden geleden
  Ons zogezegd ´weireldploegske´ heeft nog niets bereikt. Tegen Janneke en Mieke lukt dat nog. De rest dikke Grote 0.