.
Volledig scherm
. © rv

Kevin De Bruyne: “Lukaku onmisbaar? Hij is heel belangrijk, maar statistieken bij Rode Duivels geven vertekend beeld”

Rode DuivelsDe Rode Duivels nemen het morgen op tegen Engeland. “Het wordt niet makkelijk”, weet Kevin De Bruyne. “Een gelijkspel zou voor ons een goed resultaat zijn, want dan hebben we nog alles in eigen handen.”

5 reacties

 • nikki groothuis

  7 maanden geleden
  veel woorden ,weinig daden en dat is al jaren zo.wij willen dit winnen en wij willen dat winnen maar de prijzenkast is nog steeds leeg!!!!!
 • Olivier Vanhove

  7 maanden geleden
  Hautain, 5 cm meer naar rechts en twas buitenkant paal. 
 • Jan Danckaers

  7 maanden geleden
  Iedereen is vervangbaar behalve je ouders en je kinderen, kleinkinderen
 • Hugo Wouters

  7 maanden geleden
  Klop Kevin, 5 cm verschil en spreekt men over een perfecte penalty.
 • An Lycobs

  7 maanden geleden
  Het kerkhof ligt vol met onmisbare mensen!
 1. Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”
  Play
  Rode Duivels
  3

  Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”

  Met dank aan Kevin De Bruyne. De Rode Duivels hebben zich na een zwakke eerste helft tegen Denemarken geplaatst voor de volgende ronde van het EK. Bij de 1-2 tegen Denemarken maakte de individuele klasse van de invallers het verschil. Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse kaartten na bij het ontbijt: “Zelden gezien dat een invalbeurt een wedstrijd zo deed kantelen.”