Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kevin De Bruyne laat toekomst na Qatar open: “Ik had mentaal en fysiek geen rust na het EK”

Rode DuivelsKevin De Bruyne geeft toe dat hij een moeilijke seizoenstart heeft gehad. Onder meer een gevolg van het feit dat hij tegen Italië speelde op het EK, ondanks een enkelblessure. De Bruyne laat zijn toekomst na het WK in Qatar open.

1 reactie

 • Tony Courtens

  2 maanden geleden
  Wat ga je zoeken in Qatar, Mr De Bruyne? Even mensenrechten en discriminatie opzij zetten voor het grote geld zodat er weer een steak van 1000 euro en een fles wijn van 10000 euro door de maag kan?
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Wie in Qatar wil samenwerken met KBVB zal charter voor mensenrechten, diversiteit en arbeidsomstandigheden moeten ondertekenen
  Rode Duivels
  4

  Wie in Qatar wil samenwer­ken met KBVB zal charter voor mensenrech­ten, diversi­teit en arbeidsom­stan­dig­he­den moeten onderteke­nen

  Over een jaar start in Qatar het meest omstreden WK in de geschiedenis van het voetbal. De Belgische voetbalbond (KBVB) blijft niet bij de pakken zitten en hoopt via het WK de slechte arbeidsomstandigheden in de Golfstaat te verbeteren. Bedrijven in Qatar die willen samenwerken met de KBVB zullen bijvoorbeeld een charter moeten ondertekenen. Dat schrijft De Zondag. CEO Peter Bossaert wil zo de druk op het land verhogen om de arbeidsmigranten beter te beschermen en de mensenrechten te doen naleven.