Kat Kerkhofs met zoontje Ciro tijdens België-Marokko.
Volledig scherm
Kat Kerkhofs met zoontje Ciro tijdens België-Marokko. © Photo News

Kat Kerkhofs merkt niets van spanningen bij Rode Duivels: “De barbecue was awkward, maar ze zijn allemaal superlief voor elkaar”

Gisteren viel er te lezen dat er spanningen zijn bij de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martínez ontkende dat niet, maar volgens Kat Kerkhofs is dat niet het geval. “Daags na Marokko begroette iedereen elkaar met een kus.”

7 reacties

 • Paul Stausens

  2 maanden geleden
  Als ze gratis mee mocht naar daar, moet ze wel zeer positief zijn over de ploeg. Maar Dries is al lang over zijn hoogtepunt. Een volgende keer mee mogen zit er toch niet meer in.
 • Marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Van Kerkhofs moet ik niet hebben. De voetballers moeten veel meer hun best doen. Tegen Croatie zien we of er nog een WIL is .
 • Andy de Wolf

  2 maanden geleden
  een bbq-tje, wat plonsen in het zwembad, nog wat winkelen, uitstapje doen naar de woestijn, tmoet daar een leuke vakantie zijn voor iedereen. trainingen en wie daar fit op is, daar horen we niet veel van, maar het voetbal is buiten de politiek, en het plezier maar bijzaak zeker.
 • luc van duyse

  2 maanden geleden
  Ik geef deze gouden generatie nog één kans op donderdag ,om hun samenhang en overwinningsdrift te etaleren.
 • louis van hoeylandt

  2 maanden geleden
  als het is zoals kat zegt , zijn het allemaal professionele gasten en scheiden hun beroep van hun vrij tijd of sociaal leven , en het is niet anders dan bij veel , dat er soms op het werk spanning ontstaan en die ze naast zich leggen fine travaille
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.