AFP
Volledig scherm
© AFP

José Mourinho over Lukaku: “Vanbinnen schuilt er ook een kind dat liefde nodig heeft”

Rode DuivelsIn Engeland kan je tijdens het EK niet naast José Mourinho kijken. The Special One is analist voor radiozender Talk Sport, schrijft columns in The Times en The Sun. Vandaag gaat het over Lukaku: “Het kind in Lukaku heeft liefde nodig.”

3 reacties

 • godelieve rigo

  6 dagen geleden
  Gelukkig blijft in elk mens wel ergens een beetje kind. In de ene al wat meer dan de andere.
 • Gino Denil

  1 week geleden
  In elk mens blijft een kind schuilen dat liefde en waardering nodig heeft. Zelfs in Mourinho. Vandaar dat hij het zo goed herkent.
 • Luc Hermans

  1 week geleden
  Daarom hebben ze Henry aangetrokken, om liefde te geven, als hij niet beschouwd wordt als de beste, zal hij niet presteren. Geef hem alle aandacht en hij presteert. Nu nog zoals Benzema gaten trekken voor de andere spelers, ipv van altijd naar de grond te wijzen als iemand anders trapt, en altijd spelen zoals je laatste wedstrijd, was eerste keer dat ik een topspits zag in Lukaku.
 1. Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”
  Play
  Rode Duivels
  3

  Degryse en Mulder zien de Rode Duivels met De Bruyne en Hazard op toerental komen: “We zijn klaar voor de zwaarste route, all the way to the final”

  Met dank aan Kevin De Bruyne. De Rode Duivels hebben zich na een zwakke eerste helft tegen Denemarken geplaatst voor de volgende ronde van het EK. Bij de 1-2 tegen Denemarken maakte de individuele klasse van de invallers het verschil. Onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse kaartten na bij het ontbijt: “Zelden gezien dat een invalbeurt een wedstrijd zo deed kantelen.”