Johan Gerets.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Gerets. © Joel Hoylaerts / Photo News

Johan Gerets - zoon van - moet Rode Duivels mee behoeden voor blessures: “Witsel is mentaal gruwelijk sterk, Tielemans moet ik soms intomen”

Rode DuivelsDe Rode Duivels gaan naar het EK en nemen mee: Gerets. Johan Gerets (39). Zoon van, maar vooral de man die de jongens van Roberto Martínez mee topfit moet zien te houden. Van Romelu Lukaku, “die 140 kg omhoog kan duwen”, over “wereldprof” Tielemans naar “speelvogels” Hazard, Mertens, Vertonghen en Carrasco: een blik op de begeleiding en werkethiek van de ploeg die ons straks aan de Europese titel moet helpen.

0 reacties

 1. Mulder schrijft een brief aan Courtois: “Ik zie een hoofdcoach ­gloren. Heb je al een ­assistent, Thibaut? Ik ben je man”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  1

  Mulder schrijft een brief aan Courtois: “Ik zie een hoofdcoach ­gloren. Heb je al een ­assistent, Thibaut? Ik ben je man”

  Beste Thibaut...”. Jan Mulder schrijft elke dag een brief. Een mooie boodschap, gericht aan een Rode Duivel. Vandaag heeft hij alleen maar lof voor het levensbelangrijke sluitstuk van onze nationale ploeg, die maar wat graag Europees kampioen wil worden. “Jij bent ook nog eens doelman van Real Madrid. Dan verdedig je het hoogste heiligdom ter wereld en mag je met recht trots zijn.”