BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jérémy Doku die penalty afdwong jongste Duivel die startte in knock-outmatch, Lineker onder de indruk

Rode DuivelsEden Hazard was dus niet fit genoeg om zelfs maar op de bank te starten, en ter vervanging van de aanvoerder verkoos bondscoach Martínez uiteindelijk Jeremy Doku boven Yannick Carrasco en Dries Mertens op het EK voetbal. Van een verrassing gesproken.

14 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Gelukkig is Frederik Naert géén kenner. Doku is de toekomst van ons voetbal, 19 jaar, snel en explosief. Ook voetballers moeten ervaring opdoen net als iedereen in welke job ook. Een CEO wordt je ook niet als je pas van de universiteit komt. Doku is top, maar werd nauwelijks betrokken bij het spel, laat staan dat ze zijn snelheid uitspeelden.
 • Frederik Janssens

  3 maanden geleden
  Ik vind Doku geen goede speler. Hij is zeer explosief en gaat gemakkelijk zijn man voorbij maar zijn laatste pass komt nooit aan. Met zo'n speler ben je dus niets en Martinez had altijd Carrasco ipv Doku moeten opstellen. Door zijn explosiviteit mist Doku het overzicht en daarom komt zijn laatste pass nooit aan. Beetje snelheid minderen en dan kijken waarnaar je moet passen en dan kan het een goede speler worden. Nu niet.
 • Frank Kaczorowski

  3 maanden geleden
  Doku was de enige speler met hetzelfde tempo als Italië.
 • Marc DE MEERSMAN

  3 maanden geleden
  Penalty was wel op zijn plaats... Hij kreeg in elk geval een stevige por ter hoogte van zijn linkerschouderblad, en als je dan niet neergaat wil je heiliger zijn dan de Paus... Een echte schwalbe was het dus niet, de duw was er wel degelijk, en het was niet zo slim van de verdediger om op die plek op het veld die por nog te geven. Trouwens, scheids en VAR waren er vlug over eens dat het strafschop was. Maar ja, we zijn allemaal nogal ontgoocheld nu, dus alle commentaren zijn heel begrijpelijk.
 • michel lauwens

  3 maanden geleden
  was misschien een lichte penalty, maar Frankrijk kreeg nog een veel lichtere penalty tegen Portugal. als hij nog wat efficiënter wordt hebben we een extra wapen vooraan in de toekomst
 1. Eden Hazard exclusief: “Het WK in Qatar winnen? Dat wordt moeilijk... Onze beste jaren zijn nu”
  Play
  Rode Duivels
  57

  Eden Hazard exclusief: “Het WK in Qatar winnen? Dat wordt moeilijk... Onze beste jaren zijn nu”

  Onze chef voetbal Stephan Keygnaert had voor VTM NIEUWS een exclusief en uitgebreid gesprek met Eden Hazard (30). De aanvoerder van de Rode Duivels ging op één van de tribunes in het voetbalcentrum van Tubeke geen thema uit de weg. Hij praat openhartig over zijn lastige jaren bij Real Madrid en de bijhorende kritiek. Maar hij is klaar om zich eindelijk te tonen in Spanje, ondanks de moeilijke momenten. “Ik ben er zeker van dat ik nu een goed seizoen ga spelen.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).