Axel Witsel postte een foto vanuit het ziekenhuis.
Volledig scherm
Axel Witsel postte een foto vanuit het ziekenhuis. © Instagram

Jarige Axel Witsel met succes geopereerd: “Pees nog in goede staat”

Rode DuivelsMet een duimpje omhoog toonde Axel Witsel, vandaag 32, dat zijn operatie aan de achillespees gisteren succesvol verliep. Vader Thierry had ook info dat de pees niet volledig afgescheurd was en nog in goede staat verkeert, wat de genezingstermijn kan helpen. Al blijven de kansen om het EK te halen miniem.

19 reacties

 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Voor miljonairs gelden de coronaregels blijkbaar niet. Moet Annelies Verlinden nu niet optreden in gezamenlijke slagorde met Van Quickenborne ?
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Wat een gezaag hier, achillespezen die afscheuren worden altijd zo snel mogelijk geopereerd. En al zeker voor iemand van wie het zijn broodwinning is
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Zoals Arthur zegt, dat moet direct geopereerd worden en in coronatijd gebeurd dat ook zelfs al zijn ze geen voetballer. Als de wachttijd voor een gescheurde pees en zeker een afgescheurde pees te lang is, verkort de pees en is een operatie onmogelijk. Ik heb einde de jaren 60 een topturner zo zijn carrière zien eindigen.
 • Francois Jonckheere

  2 maanden geleden
  @Debbie De Bruyn : volledig met u eens. Wat het zelfs nog erger maakt. Hij komt uit het buitenland, is er een coronatest afgenomen ? Ik heb op deze media het schrijnende verhaal gelezen van een kankerpatient wiens operatie reeds 2x diende uitgesteld omwille van corona. Ik heb mijn buik vol van de previlegies van voetballers.
 • William De Ruyck

  2 maanden geleden
  Veel sterkte, hopend je zo vlug mogelijk terug op het veld te zien !
 1. Roberto Martínez blikt vooruit op 2021: “Het wordt een exceptioneel jaar voor Eden Hazard”
  Play
  Rode Duivels

  Roberto Martínez blikt vooruit op 2021: “Het wordt een exceptio­neel jaar voor Eden Hazard”

  Roberto Martínez heeft er een succesvol 2020 opzitten. De bondscoach gidste de Rode Duivels naar de Final Four van de Nations League en verloor slechts één keer, op bezoek bij Engeland. In een gesprek met VTM Nieuws blikt Martínez terug op het voorbije jaar én kijkt hij ook al eens vooruit naar 2021, dat bijzonder druk belooft te worden. “Mijn zwakte is dat ik 26 uur per dag aan voetbal zou kunnen besteden. Geen 24, maar 26.”
 1. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp

 2. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"